Reclamele scrise cu litere luminoase sunt din nou la modă

January 12, 2023
9
Views


Ești antreprenor sau te interesează reclamele luminoase? Atunci ți-ar plăcea să știi cum mesajele din litere luminoase au un impact direct asupra clienților.

Poate o firmă luminoasă exterior să crească numărul clienților?

În cadrul unei firme, în fiecare departament în parte se stabilesc anumite obiective. Obiectivele pot fi generale sau specifice, și se caută modalități de îndeplinire a acestora. Pe partea de marketing, echipa propune idei pentru modalități de promovare care să aibă efecte de lungă durată.

Promovarea se poate realiza în două moduri:

Promovare online, prin intermediul internetului, în special a canalelor de social media;Promovare offline, prin metode tradiționale precum flyere, panouri cu iluminare LEDetc.

Se spune că promovarea offline nu este la fel de eficientă precum cea online. Prin online ai acces la mai mulți oameni. Știați, însă, că multă lume nu folosește internetul sau chiar rețelele de socializare? Pentru acești oameni, este mai practic să iasă în lume și să observe.

Consideri că promovarea offline are mai puțin efect decât promovarea online? Îți vom oferi câteva motive care s-ar putea să îți schimbe părerea.

Panourile iluminate nu vor ieși din uz prea curând

Dintre metodele de promovare offline, cele mai moderne sunt, bineînțeles, afișajele sau panourile iluminate. Acest panouri sunt în general reclame luminoase și direcționează oamenii către anumite firme/restaurante/cluburi etc.

Reclamele luminoase fac parte din componența unui oraș de mai mulți ani. Și în trecut erau folosite afișaje iluminate, în special cele cu neon. Acestea erau cele mai răspândite la acea vreme. În prezent, tot mai multe firme optează pentru reclamele cu iluminare LED.

Care ar fi diferențele dintre reclamele cu iluminare LED și neon?Reclame iluminate cu LED

Reclame iluminate cu neon

Reclamele sunt iluminate din mai multe părți

Contrastul de culori este mai puternic

Energie electrică redusă

Varietate de culori

Pot fi plasate oriunde

Recomandate a fi plasate pe clădiri

 

Panourile iluminate sunt mai ieftine decât posterele și broșurile

Într-o vreme, în special înaintea modernizării metodelor de promovare, se foloseau preponderent broșuri și postere.  În prezent, acestea încă se folosesc, însă nu au efectul pe care panourile și afișajele electrice le au. De ce s-a mutat interesul către metode mai moderne de promovare?

În primul rând, se iau în calcul costurile care vin cu aceste metode. Este mai convenabil să se facă investiții în metode care să dureze un timp mai îndelungat. Posterele și broșurile pot fi cu ușurință ignorate. De asemenea, câte persoane mai aruncă câte un ochi pe un pliant?

Panourile iluminate sunt mai convenabile din mai multe motive:

    Sunt investiții de lungă durată;
    Sunt văzute de mai multe persoane;
    Atrag atenția datorită luminozității sau a mesajului transmis;
    Pot fi amplasate oriunde;
    Pot fi de diferite mărimi.

Astfel, panourile iluminate nu vor ieși prea curând din uz, iar firmele vor apela în continuare la ele.

Firma ta nu se poate lipsi de panourile iluminate

Panourile iluminate au din ce în ce mai mulți clienți și în România. În țările mai mari, de pe fiecare continent, aceste panouri se găsesc peste tot. Ele sunt amplasate în mod special în spații aglomerate precum intersecții, clădiri înalte sau parcuri.

Firmele din România au și ele succesul dorit dacă se folosesc de panouri luminate? Cel mai bine îți poți răspunde la întrebare dacă te uiți la panourile prezente deja în orașul tău. Ți-au atras ele vreodată atenția? Dacă da, atunci ți-ai găsit răspunsul.

Cu cine să colaborezi pentru panouri luminate de calitate premium: Litere Luminoase

Firma Litere Luminoase din Oradea este partenerul de care orice firmă are nevoie. Reclamele luminoase sunt doar o mică categorie din lista produselor pe care această firmă le-o oferă clienților. Chiar și persoanele fizice pot achiziționa litere luminoase sau alte mesaje luminoase de la ei.

Așadar, dacă vrei reclame personalizate pentru firma ta, sau litere iluminate pentru a crea mesaje, colaborează cu Litere Luminoase. Această firmă se asigură că dorințele tale sunt îndeplinite în cel mai scurt timp. Apelează cu încredere la serviciile de reclame luminoase ale acestei firme din Oradea!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *