Victoria’s Secret iti prezinta 4 parfumuri care iti vor transforma complet noul an

January 16, 2023
18
Views


Bombshell – un parfum emblematic creat pentru femeile care cauta sa se exprime subtil, dar cu un efect inconfundabil. Bombshell este sinonim cu increderea si curajul, avand la baza un amestec bogat intre fructul pasiunii, bujor Shangri-la si orhidee vanilata. Precum o scanteie stralucitoare si exotica, acest parfum este menit sa transpuna personalitatea delicata din interiorul fiecareia dintre noi.

 

Bombshell Intense – inspirat de rosul perfect, creat pentru personalitatile intense. Bombshell Intense este un parfum ce cauta sa puna in evidenta o atitudine puternica, unde instinctele joaca un rol important. Notele de cirese transmit o caldură decadenta cu un impact bogat si memorabil.

 

Bombshell Seduction – materializarea dorintei de a fermeca prin simpla prezenta. Bombshell Seduction are la baza o combinatie superba dintre notele de bujor alb, salvie si mosc catifelat, oferind o experienta olfactiva seductiva pentru oricine intra in contact cu ea. Astfel pielea este invelita intr-o nota florala placuta.

 

 

Bombshell Passion –  senzualitate incapsulata in 100 ml. Cu tente de neimblanzire si entuziasm interminabil, Bombshell Passion este parfumul care aduce indrazneala personalitatii tale. La baza acestuia se regaseste o combinatie dintre notele izbitoare de coacaze negre, bujor, trandafir fucsia si mosc, unde modernul face front comun cu atmosfera luxurianta. Acest parfum este cea mai eleganta modalitate prin care poti fi in centrul atentiei.

 

Pentru fiecare femeie exista un tip de Bombshell. Te invitam sa-l descoperi pe al tau in magazinele Victoria’s Secret sau online pe www.victoriassecret.ro.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *