4 motive pentru care să alegi lampa de veghe pentru camera copilului

January 17, 2023
18
Views


Cele care sunt contra acesteia spun că le-ar putea perturba somnul copiilor și ei nu vor mai face diferența între zi și noapte, iar toate acestea pot avea efecte pe termen lung.

Pe de altă parte, mămicile din tabăra pro lampă de veghe copii au găsit mult mai multe motive pentru care aceasta este benefică nu doar la nașterea celui mic, ci mai degrabă de-a lungul timpului.

Știm prea bine că atunci când vine vorba despre copii ne gândim cum putem să investim pe termen lung în decorul camerei lor și cu ce obiecte de calitate putem să îi înconjurăm de mici. Ei bine, la petite-ale.ro vei găsi articole diverse pentru puericultură pe de-o parte și pentru camerele celor mici pe de altă parte. Avantajul pe care îl au acestea este că au un design atemporal și pot fi păstrate o grămadă de timp. Mai mult decât atât, fiind calitative, după ce copilul tău crește le vei putea face cadou altcuiva care să se bucure de ele.

4 avantaje pe care lămpile de veghe le au

Te pregătești să aduci pe lume un copil și nu îți dai seama dacă ar fi bine sau nu să achiziționezi o lampă de veghe pentru acesta? Dacă faci parte din tabăra mămicilor care sunt încă indecise, îți dăm patru motive care s-ar putea să îți schimbe părerea și să alegi să cumperi o lampă de veghe pentru camera celui mic.

1. Oferă confort celui mic

Lumina a fost mereu un factor care a oferit confort, încă din moși strămoși. Iar acest instinct se transmite din generație în generație și astfel îl vom avea tot timpul în sânge să zicem așa.

Dacă cel mic se trezește peste noapte – încă de la naștere și până când devine mai măricel – și vede lumină în jurul său, se va liniști mult mai repede decât dacă va vedea întuneric în jurul său și va adormi la fel.

2. Oferă o atmosferă plăcută camerei

Lămpile de veghe – cel puțin cele care au apărut pe piață în ultimii ani – pe lângă că dau o lumină caldă, care mai degrabă te invită la somn și visare, pot să aibă și funcție muzicală, în așa fel încât sunetele pe care le aude cel mic înainte de somn să fie cât mai plăcute.

Designul în formă de animăluțe sau torțe se poate integra în orice cameră și va aduce un plus de ambianță.

3. Economisești

Îți aduci aminte de când eram mici și părinții lăsau lumina aprinsă în altă cameră sau pe hol și ușa camerei tale ușor deschisă ca să intre o fărâmă de lumină în camera ta?

Ei bine, acum nu mai trebuie să faci la fel, deoarece ai la îndemână lămpile de veghe, care vor lumina discret camera celui mic și tu nu va mai trebui să faci niciun compromis.

Mai mult decât atât, acestea sunt mult mai economice decât un bec lăsat să ardă toată noaptea dintr-o altă încăpere; iar lumina emanată va fi cu siguranță una mai potrivită pentru somn.

4. Oferă vizibilitate

Imaginează-ți următorul scenariu: e noapte și cel mic începe să plângă pentru că îi e foame sau trebuie schimbat. Fie că e în aceeași cameră cu voi sau are camera lui încă de când a ajuns acasă, tot trebuie să te ridici să ajungi la el sau să iei cele necesare din cameră sau dintr-o alta. Toate aceste acțiuni nu se pot întâmpla pe întuneric și atunci trebuie să aprinzi o lumină. Poate ai o veioză în cameră sau poate trebuie să îi dai drumul celei mai puternice lumini, pentru că este singura pe care o ai la îndemână.

Știi cât de neplăcut este să ți se aprindă brusc o lumină în ochi când în jur e întuneric, așa că gândește-te cât de mare poate să fie impactul asupra copilului.

Având în cameră o lampă de veghe acest scenariu nu va deveni realitate și întreaga familie va avea nopți mai liniștite.

Alege confortul pentru tine, cel mic și întreaga familie și cumpără o lampă de veghe de calitate, pe care o vei putea lăsa moștenire altor membri ai familiei sau prietenilor atunci când vor avea și ei nevoie de una!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *