Află totul despre compania de prelucrare a lemnului renumită în întreaga lume!

January 25, 2023
14
Views


Activitatea noastră principală este tăierea și rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Suntem o companie prosperă, care are o experiență de peste 15 ani în producerea de traverse de cale ferată

Scopul membrilor echipei noastre este unul bine punctat și destul de simplu. Ne dorim să oferim clienților noștri experiența mult dorită și servicii de primă clasă. De unde ai putea știi dacă ceea ce spunem noi nu sunt doar cuvinte aruncate în vânt? Îți facem cunoștință cu marii noștri colaboratori: Egipt, Turcia, Japonia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Anglia, Olanda, Belgia, Germania și România. 

Pentru a afla mai multe detalii despre noi și despre serviciile noastre poți opta pentru una dintre următoarele opțiuni:

Citește în continuare și află totul despre noi din acest articol.Ne faci o vizită pe site și citești de acolo tot ceea ce ai tu nevoie.

Fă cunoștință cu ascendenții Fabricii de Cherestea din Mănăștiur, Pamirco!

Cine suntem noi? Noi suntem cei care am ales să continuăm o tradiție veche de mai bine de 120 de ani. Care tradiție mai exact? Tradiția prelucrării lemnul într-un mod atent și fin a renumitei Fabrici de Cherestea din Mănăștiur. Această afacere a fost preluată de noi cu 15 ani în urmă și a continuat să ofere aceleași produse și servicii pe care descendenții noștri le ofereau cu mare drag. 

Cu o adevărată pasiune pentru produsele care sunt fabricate din lemn de esență tare, noi am încercat să ne ridicăm la înălțimea la care s-a ridicat anterior și fosta fabrică de cherestea. Pamirco Mănăștiur dispune de o echipă de profesioniști care au un singur scop: să ofere doar servicii de primă clasă clienților săi. 

Cu un număr mare de colaboratori în spate și o multitudine de review-uri pozitive, putem spune că fabrica noastră inspiră un singur lucru: perfecțiune. Dacă încă nu te-am convins sau te facem să crezi că ceea ce spunem sunt doar cuvinte aruncate în vânt, atunci te invităm să ne faci o vizită pe site și să te convingi singur de ceea ce am zis despre noi!

Care sunt serviciile și produsele din lemn pe care compania noastră ți le poate oferi?

O companie care oferă o multitudine de servicii este o companie care se respectă pe sine, dar care respectă și clientul. Venim cu o gamă variată de produse dintre care poți alege, însă nu uita de un lucru! O mare parte dintre componentele de care ferată de care s-ar putea să ai nevoie se produce doar la cerere. Din acest motiv, noi te încurajăm să nu eviți să ne contactezi atunci când ai nevoie de câteva răspunsuri la niște întrebări sau dacă ai vreodată nelămuriri în legătură cu ceva anume. 

În continuare, echipa noastră îți va prezenta dintre serviciile și produsele pe care le fabrică și cu care se mândresc neîncetat. 

Firma noastră prestează servicii de:

– Impregnare, Uscare artificială, Aburire

și e specializată în producția de:

– Traverse de cale ferată normale, Traverse folosite la macazuri și încrucișări, Traverse pentru poduri, Panouri asamblate, Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

Știm că experiența noastră nu se poate exemplifica doar cu câteva produse pe care noi le producem zi de zi. Din acest motiv, venim la tine cu statisticile numerice pentru a-ți dovedi cu exactitate de unde provine profesionalismul nostru. Echipa noastră a fabricat:

529701 traverse de cale ferată, 238167 panouri, 342861 cherestea,

Alege o companie care îți inspiră calitate și profesionalism!

Noi îți propunem să te lași condus de magia tradiției întregilor acțiuni de prelucrare a lemnului, de tăiere a lemnului și de rindeluire a lemnului cu impregnare a acestuia. Cu peste 15 ani de experiență deja acumulată, noi îți spunem cu mândrie că echipa noastră este formată din profesioniști care pun accent pe munca de calitate. 

Tot ceea ce avem noi de oferit sunt doar servicii și produse de primă clasă și experiențe cât se poate de plăcute. Din acest motiv, te încurajăm să ne faci o vizită pe site-ul nostru și să te convingi și singur de calitatea serviciilor noastre și de tot ceea ce s-a spus anterior! Suntem siguri că nu vei pleca nicidecum dezamăgit!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *