Epilare definitivă cu laser diodă?

February 8, 2023
17
Views


De asemenea, lungimea de undă de 810 nm asigură și distrugerea vaselor de sânge responsabile cu hrănirea foliculilor de păr din jur, astfel încât firele de păr să nu mai aibă condițiile necesare pentru regenerare.

Sunt foarte multe discuții despre epilarea definitivă cu laser diodă versus alte tipuri de lasere și de aceea am decis să acoperim câteva aspecte esențiale, cu specialiștii în epilare definitivă laser din clinicile Doctor SKiN. Laserul diodă este extrem de eficient, asigurând o epilare blândă, nedureroasă, cu rezultate de lungă durată. Spre deosebire de alte tipuri de laser, dioda este cel mai nou tip de laser, care a permis, în premieră, epilarea definitivă și pe pielea bronzată, în deplină siguranță.

 

Care sunt caracteristicile epilării definitive cu laser diodă?

•   Diversitatea lungimii de undă, potrivită pentru toate tipurile de păr

Melanina prezentă în firul de păr joacă un rol semnificativ în procesul de epilare definitivă cu laser. Cu cât există mai multă melanină în păr, cu atât firele sunt mult mai ușor de îndepărtat și distrus. În general, lungimea de undă de 755 nm este potrivită pentru părul mai deschis, iar cea de 810 nm pentru părul mai închis la culoare. Laserul cu diodă poate acoperi tot acest spectru.

 

•   Acțiune precisă, prin țintirea exactă a firului de păr

Laserul diodă acționează direct asupra foliculilor de păr, vizând melanina, pigmentul prezent în aceștia. Prezența melaninei permite ca laserul să țintească precis firul de păr, deteriorând și încălzind foliculul. Firele de păr trebuie distruse pe rând, deoarece nu toate cresc în același timp. Prin urmare, pacientul are nevoie de mai multe ședințe de tratament, la anumite intervale regulate.

 

•   Epilare sigură pe orice zonă a corpului

Întrucât este o alternativă sigură de epilare definitivă laser, deoarece nu produce arsuri ale pielii și funcționează perfect pe orice fototip, laserul diodă poate fi folosit pe orice zonă a corpului care se dorește a fi tratată. Mai mult decât atât, este nedureros comparativ cu alte tipuri de laser, iar dispozitivele noi, originale, au încorporate un sistem propriu de răcire care transformă procedura de epilare definitivă într-una confortabilă.

În cele din urmă, laserul diodă este una dintre cele mai practice și sigure metode de epilare definitivă, cu rezultate vizibile doar după câteva ședințe de tratament. În funcție de grosimea firelor de păr și distribuția acestora, te poți bucura într-o scurtă perioadă de timp de pielea catifelată pe care ți-ai dorit-o întotdeauna, cu ajutorul epilării cu laser diodă.

 

Atenție! Nu doar tipul laserului este important, ci și puterea, fluența, lungimea de undă, tehnologia folosită de către producător și studiile clinice care îi atestă eficiența și siguranța. Multe dispozitive de tip replică se laudă că se bazează pe laser diodă, dar nu obțin nici pe departe rezultatele vizibile după un tratament cu un echipament performant, original, care nu este uzat. De aceea, pacienții trebuie să verifice cu atenție, înainte de a alege o clinică de epilare definitivă, aparatura pusă la dispoziție, numărul de echipamente disponibile, vechimea lor, cât și certificările personalului.

 

Cum un preț mare nu reprezintă garanția calității, o verificare atentă îți poate economisi timp și bani. Când vrei să scapi de părul nedorit la cele mai bune prețuri la epilare definitivă din București, vino la Doctor SKiN!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *