Invata programare, fie ca esti mic sau mare! Domeniul IT

February 14, 2023
14
Views


A invata programare poate fi o provocare, insa este una pe care o poti accepta la orice varsta, indiferent daca ai cunostinte prealabile de informatica sau esti novice in acest domeniu si ai zero notiuni despre ce presupune scrierea de cod. Mentoratul WellCode este un program unic pe piata din Romania, care te va ajuta sa iti indeplinesti visul, indiferent de varsta sau nivelul de cunostinte.

Mentoratul a fost fondat de Petru Trimbitas, in 2017, in urma experientei acumulate in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii. Programul este unul care in cei peste 5 ani de activitate si-a demonstrat functionalitatea. Deja sute de persoane care au ales posibilitatea de a invata programare cu ajutorul mentorilor activeaza in domeniul IT.

Mentoratul functioneaza ca o carte interactiva si iti ofera posibilitatea de a invata sa scrii cod curat si corect, independent de ceilalti cursanti activi pe platforma, cu suportul mentorilor. Astfel, vei avea oportunitatea de a lucra cand, de unde si cat timp iti doresti. Programul este gandit in 3 pasi:

• notiuni teoretice – platforma este intuitiva si usor de folosit, fiind impartita in module progresive. Astfel, dupa parcurgerea notiunilor teoretice specifice unui modul, vei trece la rezolvarea de probleme. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a reveni asupra notiunilor teoretice de care ai nevoie sau pe care, poate, nu le-ai inteles;

• rezolvare de probleme – fiecare problema rezolvata te aduce cu un pas mai aproape de obiectivul final stabilit impreuna cu mentorii. Vei beneficia de suport din partea mentorilor, care te vor ghida catre solutia corecta si care iti vor fi alaturi de la prima logare si pana la angajare;

• portofoliu personal – este un atu unic pe piata de cursuri de programare, care iti ofera garantia ca a invata programare nu este doar o promisiune, ci un fapt implinit. Astfel, dupa ce vei parcurge integral problemele de pe platforma, mentorii te vor ajuta sa-ti scrii propria aplicatie si sa-ti creezi portofoliul personal de proiecte. Totodata, acestia te vor ajuta sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa fii sigur ca vei deveni alegerea angajatorului.

In urma experientei traite in cadrul celor doua companii americane, tanarul clujean a constientizat modul in care succesul profesional este conditionat si influentat de viata personala. Din acest motiv, a integrat in mentorat si un modul de dezvoltare personala. Astfel, vei avea oportunitatea de a invata sa iti gestionezi gandurile si emotiile negative, de a-ti dezvolta abilitati de comunicare, de automotivare si strategii care sa te ajute sa depasesti eventualele momente pe care le-ai putea percepe ca fiind esecuri.

Asadar, profita din plin de sansa de a invata programare! Succesul poate fi al tau, daca faci alegerile corecte, indiferent de varsta! Dorinta de a invata si seriozitatea sunt singurele ”abilitati” de care ai nevoie pentru a porni la drum pentru a transforma un vis in realitate.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *