Cele mai importante 3 tendințe ale sezonului următor cu bonprix

February 16, 2023
19
Views


Multitudinea și rapiditatea cu care apar trendurile ne poate deruta. Toate aceste culori, modele şi texturi ar arăta atât de bine în garderobele noastre… Totuşi, atunci când îţi planifici cumpărăturile, merită să nu uiți să alegi din piesele de noutate, pe acelea care se vor integra cu restul garderobei tale. Ideea nu este de a înlocui toate piesele în fiecare sezon, ci de a face mici modificări inteligente, împrospătând astfel ținutele noastre de zi cu zi. Prin urmare, iată care sunt cele trei tendinţe de top pe care le vei găsi în oferta bonprix!

Culorile puternice

Dacă îți place să ieși în evidență, această direcție va fi pe placul tău. Un roz ferm, un portocaliu vibrant sau poate un verde luxuriant? Introducerea unei culori puternice va anima orice ținută, concentrând atenția doar asupra acelui element. La bonprix vei găsi o gamă largă de produse care, cu siguranță, vor atrage atenția tuturor! Bluze, pantaloni, rochii, geci… Hotărăște singură în ce te simți cel mai bine și apoi joacă-te cu articolele pentru a crea look-uri desprinse direct de pe podiumuri.

Animal print

Această tendință a fost întotdeauna asociată cu un stil îndrăzneț. Cu toate acestea, un imprimeu de leopard sau un motiv distinctiv din piele de șarpe nu trebuie să fie o opțiune doar pentru cei care stabilesc tendințele. Dacă ești adepta stilului clasic, dar îți place să experimentezi din când în când cu moda, animal print-ul te vor ajuta să ieși din monotonie. Iar pentru combinațiile perfecte, bonprix știe cum să te inspire! O cămașă albă, o geacă biker neagră și o fustă bej-neagră cu model de piele de șarpe este rețeta unui look perfect pentru un rendez-vous sau pentru o întâlnire cu prietenii.

Imprimeul floral

Motivul floral este o tendință care este necesară în aproape orice garderobă. Suav și discret, va fi o soluție atât pentru stilul business, cât și pentru cel mai puțin formal. Compozițiile florale pline de culori vii funcţionează bine la evenimentele de vară. O cămașă înflorată asortată cu blugi lejeri, sau poate pantaloni cu model în duo cu o bluză clasică? Îți garantăm că această tendință nu va mai pleca nicăieri în următorii ani, așa că alege să investești în articole ce-ți vor fi de folos mulți ani de acum încolo.

Descoperă toate tendinţele marca bonprix, disponibile acum pe www.bonprix.ro .

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *