FOREO sustine femeile din intreaga lume in lupta impotriva cancerului de san

February 22, 2023
14
Views


FOREO, brandul suedez de beauty-tech, este unul dintre suporterii cei mai prezenti in comunitatea internationala. Printre altele, sprijina organizatia non-profit Living Beyond Breast Cancer, donand 5% din fiecare dispozitiv roz vandut in luna octombrie a fiecarui an. Acest ONG se straduieste sa ofere femeilor informatii fiabile despre cancerul de san. Astfel, FOREO isi mentine angajamentul de a imputernici femeile de pretutindeni, dar si de a cauta sa creasca gradul de constientizare cu privire la diagnosticarea precoce a cancerului la san.

Un alt exemplu concret este reprezentat de colaborarea dintre FOREO si asociatia Žena uz ženu din Serbia. O organizatie ce cauta sa educe si sa ambitioneze femeile, in special cele care lupta impotriva cancerului de san. Brandul a sponsorizat caravanele care faceau examene gratuite cu ultrasunete, oferind în acelasi timp si un sprijin financiar pentru achizitionarea unor echipamente necesare asociatiei.

FOREO nu sprijina doar actiuni de acest tip la nivel international, ci ofera femeilor produse de calitate inalta care promoveaza un stil de viata sanatos, ajutandu-le astfel sa-si mentina atat sanatatea fizica, cat si psihica.

LUNA 3 plus este exemplul perfect. Dispozitivul insumeaza o serie de tratamente – precum masajul cu pulsatii T-Sonic sau curatarea termica a fetei – sinonime cu cele mai pure experiente de relaxare. Dupa zilele solicitante de munca, in care simti ca oboseala isi face puternic simtita prezenta, LUNA 3 plus poate fi solutia. Rutina ta de ingrijire se va ridica la niste standarde complet diferite, avand ocazia sa te bucuri de un ten hidratat, stralucitor si ferm.

Dacă te regasesti printre femeile ce sunt in cautarea unor alternative eficiente, time-saving si care sa fie de calitate, viziteaza xpertbeauty.ro si descopera intreaga gama FOREO.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *