Compania românească de îngrijire orală premium de care puțini știu

February 23, 2023
18
Views


“Faptul că am reușit să facem produse atât de naturale, benefice și inovative în România cu studii “in vitro” și “in vivo” ce respectă standardele internaționale nu face decât să ne impulsioneze și mai mult” – Mușat Nicușor – Fondator

Lansată în cea mai dificilă piață din Europa, România, compania a reușit să își creeze imediat nișa de clienți având suportul constant al mai multor stomatologi de specialitate.

Scopul nostru este de a revoluționa industria de îngrijire orală și a veni cu soluții naturale, benefice și cu adevărat eficiente pentru clienții care ne aleg; atât prin compoziția lor cât și prin modul de cum arată și funcționează.

Cu o echipă de diverși specialiști români contractați în departamentul de R&D condusă de formulatori cu experiență din România și sub îndrumarea fondatorului, compania a reușit să dezvolte produsele de la zero, atingând constant obiectivele setate.
Compania deține în portofoliu șase produse dintre care două sunt dezvoltate 100% în România.

“Pentru anul 2023 lucrăm deja la formularea mai multor produse pentru a putea accesa mai mult din piața de îngrijire orală din România și a ne adresa mai multor tipologii de clienți, mai ales ca preț.
Mai mult decât atât, scopul nostru prioritar pentru perioada 2023 – 2025 este să intrăm și mai mult pe pieța de desfacere din Europa și să putem scala afacerea constant.” – Mușat Nicușor, Fondator

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *