Diferitele tipuri de iluminat exterior

February 23, 2023
2
Views


Cu toate acestea, aveti nevoie de un iluminat care sa fie functional si care sa puna in evidenta anumite zone ale casei dumneavoastra. Indiferent de tipul sau, nu uitati ca un dispozitiv de iluminat exterior trebuie sa respecte anumite standarde (in special NFC 15-100) si sa aiba un indice de protectie (IP) adecvat.

Proiectoare LED pentru gradina

In gradina poti monta si proiectoare LED pe care sa le achizitionezi de la pedavo . Cumpara proiectorul potrivit si vei asigura astfel lumina de care ai nevoie in gradina. Ulterior, trebuie doar sa amplasezi proiectoarele acolo unde este nevoie de ele. In momentul in care cumperi proiectoare este indicat sa tii cont si de faptul ca acestea trebuie sa fie adaptate pentru utilizare exterioara astfel incat sa te asiguri ca nu se vor produce accidente. De asemenea, tine cont de recomandarile producatorului in momentul instalarii. Proiectoarele sunt indicate pentru zonele in care exista diverse statuete sau copaci pentru ca vor da o mare profunzime spatiului si il vor ajuta sa arate foarte bine. De asemenea, sunt recomandate si pentru a margini aleile astfel incat sa vezi pe unde mergi atunci cand vii noaptea acasa.

Lumina de perete in aer liber

Aceasta este modalitatea ideala de a va pune in valoare si de a va ilumina terasa sau zona din jurul casei. Luminile de perete sunt montate pe peretii exteriori ai casei, iar lumina lor poate fi fie directa (ca spoturile), fie indirecta (atunci cand luminile sunt echipate cu deflectoare). Compromisul corect este acela de a pune in valoare arhitectura cladirii, producand in acelasi timp suficienta lumina pentru un iluminat functional. Intr-o masura mai mica, aplicele pot fi folosite pentru a ilumina un pasaj care duce la o usa de-a lungul casei sau o alee de trecere de-a lungul unui perete.

Lampa de masa in aer liber

O atmosfera moale si confortabila in jurul mobilierului de gradina este garantata! Asezati una sau mai multe lampi de masa in jurul mesei, sub foisor sau pe mobilierul de gradina si veti putea sa profitati la maximum de spatiul dvs. exterior, avand in acelasi timp o lumina moale si difuza… ideala pentru serile lungi de vara! Bineinteles, trebuie sa aveti o sursa de alimentare in apropiere, fie pe sol (incorporata in terasa, de exemplu), fie pe perete (pe un perete exterior al casei).

Lampa suspendata in aer liber

Atarnat inseamna o structura fixa, rigida deasupra capului tau! Daca aveti un streasina, o veranda, o pergola sau o foisor, suspensia poate fi o solutie interesanta pentru iluminarea exterioara. Atasata direct la structura, suspensia de exterior ofera lumina directa sau difuza (in functie de tipul sau) si garanteaza o iluminare suficienta pentru a va bucura de terasa sau de mobilierul de gradina.

Articol de Pedavo.ro 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *