Vacanțe cu discounturi mari, de până la 35%, și cu plata în rate, la târgul online J’Info Tours.

February 24, 2023
19
Views


Astfel, periodic, timp de 8 zile, de joi până joi, pasionații de călătorii au posibilitatea să cumpere online, de pe site-ul agenției – www.jinfotours.ro – vacanțe early booking și chiar și last minute, la prețuri promoționale, cu discounturi de până la 35%.

“Târgurile online de turism, cum este și Joi cu J’Info, a cărui primă ediție are loc până joi, 2 martie 2023, pe site-ul agenției J’Info Tours, reprezintă instrumentul perfect pentru relansarea turismului și pentru a oferi clienților posibilitatea de a își achiziționa, la oferte speciale, vacanțe unice, circuite exotice sau de aventură, în destinații mai puțin frecventate de majoritatea românilor, până în prezent”, a declarat Carmen Pavel, fondator J’Info Tours.

Joi cu J’Info are și o componentă on-site, ce presupune achiziționarea de vacanțe early-booking direct în agențiile J’Info Tours din București, Constanța și Brașov, la prețuri promoționale, cu reduceri între 10 și 25%.

“În 2022, am inspectam variate destinații de vacanțe unice și exotice, ca Madagascar, Namibia, Ecuador, Peru, precum și destinații din Statele Unite, din ce în ce mai solicitate de turiști, am renegociat prețuri și revizuit trasee, cu furnizorii de turism din aceste zone ale lumii, ceea ce ne permite acum să venim pe piață cu produse turistice foarte avantajoase, în privința raportului calitate-preț“, a spus Carmen Pavel.

“Din ce în ce mai mulți pasionați de vacanțe fac rezervări early-booking și pentru 2024, de aceea oferim acestora și posibilitatea plăților în rate, combinate cu discount-uri. În plus, deoarece activitatea agenției J’Info Tours s-a extins și a revenit la dimensiunea dinaintea pandemiei, pregătim noi generații de agenți de turism și de ghizi, prin compania noastră specializată pe cursuri autorizate de Agentia Națională pentru Calificări”, a adăugat Carmen Pavel.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *