ARCA și KNH sprijină mame și copii din Ucraina

March 1, 2023
15
Views


București , 03 februarie, 2023

ARCA și KNH sprijină mame și copii din Ucraina

   ARCA anunță implementarea proiectului “ARCA ‘s CLUB for Ukrainian mothers and children”, proiect ce se derulează pe perioada 15.11.2022 – 15.05.2023 finanțat de organizatia Kindernothilfe.

 

   Proiectul are ca principal obiectiv facilitarea incluziunii locale a mamelor cu copii din Ucraina printr-un pachet de activități specifice menite să susțină adaptarea acestora în societatea românească dintr-o perspectiva dinamică, interdisciplinară.

 

   Grupul țintă va avea la dispoziție, pe tot parcursul proiectului, servicii educaționale și de integrare socio-culturală precum: cursuri de limbă română, cursuri de limbă engleză pentru adulți și copii, consiliere psihologică, activități non-formale psihoeducative pentru copii, consiliere vocațională.

 

   Rezultatele așteptate la finalul acestui proiect, au în vedere îmbunătățirea accesului la educație pentru patru sute de mame și copii din Ucraina, îmbunătățirea nivelului de limbă română și engleză pentru două sute de persoane, integrarea culturală pentru două sute de beneficiari, integrarea pe piața forței de muncă a o sută de adulți și îmbunătățirea traiului cotidian pentru trei sute cincizeci de persoane vulnerabile.

 
   ARCA – Forumul Român pentru refugiați și migranți, organizație non-guvernamentală, non-profit, apolitică și independentă activ ce desfășoară activități de sprijinire a persoanelor refugiate și migrante de peste 25 de ani în România susține și implementează proiectul  “ARCA ‘s CLUB for Ukrainian mothers and children”. Mai multe detalii puteți afla trimitandu- ne un mail la adresa: office@arca.org.ro.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *