Clinica stomatologică Stelidental oferă soluții personalizate de ortodonție și aparat dentar pentru zâmbete perfecte

March 6, 2023
17
Views


Clinica stomatologică Stelidental, una dintre cele mai cunoscute și respectate clinici dentare din Brăila, oferă servicii de ortodonție și aparat dentar pentru a ajuta pacienții să obțină un zâmbet frumos și sănătos.

 

Cu o abordare personalizată și profesională, echipa Stelidental oferă soluții eficiente și sigure pentru corectarea problemelor dentare și a aliniamentului dentar. Indiferent de tipul și gradul afecțiunii, pacienții pot beneficia de tratamente individualizate și de o abordare holistica care ține cont de nevoile și așteptările fiecăruia.

 

Tratamentul cu aparat dentar poate fi efectuat la orice vârstă, însă este recomandat să înceapă în perioada de creștere și dezvoltare a dentiției, adică între 6 și 18 ani. Aparatul dentar fix este cel mai utilizat tip de aparat, iar pentru cazurile mai puțin severe pot fi folosite aparate dentare invizibile sau cele cu arcadă dentară transparentă.

 

Indiferent de tipul de aparat folosit, tratamentul ortodontic poate dura între 12 și 36 de luni, în funcție de complexitatea problemei. Echipa Stelidental monitorizează constant evoluția tratamentului și oferă pacienților suport și îndrumare în orice moment.

 

“La Stelidental, ne străduim să oferim pacienților noștri cele mai bune soluții pentru un zâmbet frumos și sănătos. Tratamentele de ortodonție și aparatele dentare pe care le oferim sunt eficiente, confortabile și personalizate pentru fiecare pacient în parte. În plus, încurajăm pacienții să își mențină o igienă orală corespunzătoare pentru a obține cele mai bune rezultate”.

 

Pentru mai multe informații despre serviciile de ortodonție și aparate dentare oferite de Stelidental, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web sau să ne contactați direct pentru a programa o consultație.

 

Contact:

Bdul. Independentei, nr. 216, Braila

0723 137 978

www.stelidental.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *