Marele Studio Forever extinde gama de servicii Foto-Video

March 6, 2023
17
Views


Marele Studio Forever a anunțat recent lansarea noilor servicii: Oglinda Magică și 360 Selfie Video Booth. Aceste servicii extind gama de servicii oferite de companie, care include fotografiere și filmare la evenimente speciale precum nunți, petreceri de botez, aniversări și alte evenimente.

Cu o experiență de peste 10 ani în industria de fotografie și filmare, Marele Studio Forever este cunoscut pentru profesionalismul și calitatea serviciilor oferite. Echipa lor de fotografi și cameramani talentați sunt specializați în capturarea momentelor speciale de la evenimente, pentru a crea amintiri de neuitat pentru clienții lor.

Noul serviciu Oglinda Magica oferit de Marele Studio Forever adaugă un element interactiv și distractiv la evenimentele speciale. Oglinda Magica este un ecran cu oglindă interactiv, care permite oamenilor să se fotografieze și să se distreze cu diferite filtre și efecte. Această tehnologie inovatoare este ideală pentru nunți și alte evenimente speciale, oferind oportunități unice pentru a captura momente distractive și unice.

De asemenea, platforma 360 Selfie Video Booth este un nou trend pe care “Marele Studio Forever” îl oferă la un preț foarte accesibil (vezi lista de prețuri). Această tehnologie permite clienților să captureze momente unice într-un format video de 360 de grade. Cu ajutorul unei camere montate pe o structură specială, oamenii se pot poziționa în jurul camerei unde permite crearea unui video cu efecte slow / fast motion, reverse si boomerang, pe care il poti distribui pe rețelele de socializare. Acest serviciu oferă o experiență inovatoare și interesantă, care va fi cu siguranță memorabilă pentru participanții la eveniment.

Cu Platforma Video Booth 360, experienta ta la evenimente speciale va fi inegalabilă. Alege aceasta cameră pentru nunta ta, petrecerea de botez sau aniversare, și creează amintiri care vor dura o viață întreagă.

“Suntem entuziasmați să extindem gama noastră de servicii cu Oglinda Magica și Platforma 360 Selfie Video Booth,” a declarat un reprezentant din echipa Marele Studio Forever. “Clienții noștri pot acum să aleagă dintr-o gamă largă de servicii foto-video, care pot fi personalizate pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele lor. Cu aceste noi adăugiri, suntem siguri că vom oferi o experiență și mai bună și mai memorabilă la evenimentele lor.”

Marele Studio Forever rămâne o alegere populară pentru clienții care caută servicii profesionale de fotografie și filmare la evenimente speciale. Cu noile servicii de Oglinda Magica și 360 Selfie Video Booth, aceștia oferă acum și mai multe opțiuni pentru clienții lor, garantând astfel o experiență unică și memorabilă la orice eveniment.

Poți face acum primul pas catre un eveniment de nota 10: 0772 214 839 sau 0772 214 594

Pentru mai multe detalii accesați website-ul marelestudio.ro.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *