Unde se încheie contractul de vânzare cumpărare auto ? Vezi aici răspunsul

March 6, 2023
16
Views


Prima variantă, însă o varianta aproape imposibilă este să descarci formularul de pe DRPCIV, dar fiind în format PDF, acesta nu este editabil și de cele mai multe ori pe telefon nu se găsesc programe care să editeze contractul auto. Nici de pe laptop nu ai prea multe variante ținând cont de faptul că nici aici nu se poate edita și vei avea nevoie de programe speciale.

A doua variantă și cea mai bună din punctul nostru de vedere este să accesezi www.contractvanzarecumparareauto.ro, un serviciu nou pus la dispoziție pentru toți cei care își doresc un contract auto foarte rapid. Nu ai nevoie de programe suplimentare, nu ai nevoie să te deplasezi, nu ai nevoie de un birou de acte auto, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul “COMPLETEZĂ CONTRACT” și după achitarea sumei de 27.99 lei îl primești instant pe email cu toate datele pe care le-ai completat. Este un serviciu automat, astfel dacă greșești datele introduse, vei rămâne cu ele pe contract. Însă și atunci există o soluție, contactezi echipa website-ului și te vor ajuta cu orice modificare cât se poate de repede.

 În cele mai multe cazuri, oamenii aleg varianta gratuită. Deși este o soluție, doar că de cele mai multe ori nu este o soluție tocmai bună. În cazul în care nu vei știi 100% cum se completează un contract, atunci apar problemele. Ba nu ai completat câmpurile care trebuie, ba ai greșit și ai văzut prea târziu și lista continuă.

Dacă îl completezi online, pe un website dedicat, atunci vei știi cu siguranță care sunt pașii pentru a completa un contract de vanzare cumpărare corect, vei știi exact câmpurile pe care trebuie să le completezi și nu vei omite nici un câmp obligatoriu.

Pe lângă faptul că totul este la îndemână, dacă alegi să completezi contractul pe www.contractvanzarecumparareauto.ro, ai o mulțime de beneficii:

–        ai acces non-stop la suport (WhatsApp sau telefonic)

–        ai plata securizată prin cel mai mare procesator de plăți din Romania (NETOPIA Payments)

–        primești contractul instant pe email după ce acesta a fost plătit

–        suma de 27,99 lei este mult mai mică față de orice birou de acte auto din România

–        îl poți completa de pe orice smartphone sau laptop cu acces la internet

–        nu te mai deplasezi prin trafic

Pe lângă avantaje, există și un singur dezavantaj. Trebuie să printezi contractul în 5 exemplare. O poți face la un xerox sau poți ruga pe oricine deține o imprimantă.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *