Biz prezintă cel mai important eveniment dedicat inovației: BIZ INNOVATION FORUM 2023

March 13, 2023
22
Views


Timp de o zi, Bucureștiul devine Capitala Inovației și locul de întâlnire al experților și creativilor care construiesc acum viitorul. Pe 16 martie, de la ora 10:00, Biz prezintă BIZ INNOVATION FORUM, cel mai important eveniment care reunește atât specialiști cât și  lideri de companii care implementează modele de inovație, atât în cadrul companiei lor, cât și în domeniul în care își desfășoară activitatea. Conferința aduce la un loc specialiștii care dau tonul în industria digitală pentru a dezvolta nișe, care în urmă cu câțiva ani nici măcar nu existau.

Printre invitații care vor împărtăși din experiența și descoperirile lor se numără Sebastian Burduja – Ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ioan Profiroiu – Co-fondator writeGPT, Alessandro Amato – co-fondator Carbon Dynamics, Ciprian Man – co-fondator Growceanu, Elena Ovreiu – CEO, Biodyssey  și Irina Raicu – AI ART and FASHION Senior Product Manager la Microsoft.

După ce Guvernul României a marcat o premieră la nivel național și internațional, prezentând robotul Ion drept primul consilier guvernamental care folosește inteligența artificială, la BIZ INNOVATION FORUM participanții vor avea ocazia, pentru prima data, să descopere povestea din spatele acestui proiect chiar de la coordonatorul echipei de cercetători români, Nicu Sebe, Profesor Universitar AI și Computer Science la Universitatea din Trento & Head of AI în cadrul Humans.ai.

Cum la începutul acestui an revista Biz a marcat o premieră absolută în presa românească – prima copertă generată cu ajutorul AI Art, inovația din domeniul marketingului și al publicității își găsește în mod natural locul în evenimentul Biz din 16 martie.

„Revista Biz a scris despre inovații și inovatori, despre oamenii care au modelat nu doar lumea afacerilor, ci și industrii întregi. Prin aparițiile spectaculoase – de la prima copertă NFT la prima copertă AI Art sau la cel mai complex proiect editorial internațional – Biz World, Biz și-a legat numele de informație valoaroasă de business dar și de inovație, iar BIZ INNOVATION FORUM ne ajută să continuăm să explorăm împreună viitorul pe care îl generăm azi”, spune Marta Ușurelu, owner Biz.

Despre cum inovațiile modifică industrii și influențează decizii cu impact global vor vorbi la BIZ INNOVATION FORUM și Emma Zeicescu – Director of Communications, Philip Morris România, Mihai Butacu – președintele asociației EFdeN, Matei Dumitrescu – General Partner at ROCA X, Founder @ Commons Accel, Vice President @ Techangels Romania, Dragos Gavrilescu – co-fondator Design Thinking Academy, Mihai Guran – TechAngels VP, Cristian Herghelegiu – CEO, Dendrio Solutions, Ovidiu Sever Seceleanu – Head of B2B IM Division, SAMSUNG și Mihai Gongu – Executive Creative Director South East Europe, Cheil Centrade.

Biz INNOVATION FORUM va avea loc la InterContinental Athénée Palace Bucharest, pe 16 martie, de la ora 10:00, iar locurile pot fi rezervate la adresa https://heme.ro/e/innovation-forum. Evenimentul va fi transmis și video live pe conturile de Facebook, YouTube și LinkedIn ale Revistei Biz.

Partenerii principali ai evenimentului sunt BCR, Philip Morris România, Samsung și Asociația V3. INNOVATION FORUM se bucură de suportul OVN, Hosterion, EFdeN, Update Advertising și Curiera.

 

Despre Biz Agency

 

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.revistabiz.ro.

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *