Igiena de la gradinita, influentata de prezenta unui fiset metalic

March 13, 2023
2
Views


Organizarea si curatenia sunt doua notiuni care se influenteaza una pe cealalta, caci nu poti avea curatenie daca nu exista ordine si nu poate exista ordine daca nu este curatenie. In consecinta, un dulap metalic este exact ceea ce ai nevoie pentru a asigura ordinea si curatenia in gradinita ta si pentru a le oferi linistea parintilor ca micutii lor sunt in siguranta.

Bolile copilariei nu pot fi evitate in totalitate, insa fiecare parinte apreciaza eforturile pe care echipa gradinitei le face pentru a respecta normele de igiena si a minimiza riscul raspandirii microbilor si a diverselor tipuri de viroze.

Un fiset metalic este nu doar o simpla piesa de mobilier, ci va deveni partenerul personalului din gradinita in pastrarea ordinii si a curateniei. In interiorul acestor dulapioare pot fi depozitate de la obiecte de curatenie si igienizare pana la articole vestimentare.

De asemenea, dotarea cu un fiset metalic a claselor este un truc eficient care sa le ajute pe educatoare sa-si mentina ordonate fisele de lucru, astfel incat sa nu se depuna praf pe ele, ca apoi, acesta sa fie inhalat de micii invatacei.

Un alt motiv pentru a alege un fiset metalic pentru dotarea gradinitei il reprezinta pretul avantajos. In plus, gradul ridicat de durabilitate si rezistenta transforma aceste piese de mobilier in adevarati “veterani” ai gradinitei. Totodata, designul divers si coloritul viu te pot ajuta sa inveselesti si sa oferi un plus de energie camerei in care cei mici isi desfasoara zilnic activitatea.

De asemenea, un fiset metalic cu geamuri si vitrine poate fi inclus in mobilierul gradinitei. Acesta poate fi folosit pentru a expune diverse lucrari sau premii primite de cei mici in cadrul activitatii lor. De asemenea, un astfel de model poate fi ales si pentru bucatarie, astfel incat atat bucatareasa gradinitei, cat si prichindeii sa poata avea acces facil la vesela pe care o folosesc in timpul mesei.

Tipuri de dulapuri metalice cu care poti dota gradinita, pentru a o transforma intr-un mediu igienic si sigur pentru sanatatea copiilor:

• dulap pentru substante toxice (solutii de igienizare, detergenti etc.);
• dulap metalic cu rafturi si caseta;
• dulap metalic pentru medicamente;
• dulap metalic cu usi culisante;
• dulap metalic pentru haine, cu polite culisante;
• dulap vestiar metalic;
• dulap metalic pentru desene, harti;
• etajera metalica etc.

Dincolo de faptul ca un fiset metalic este durabil si are un pret avantajos, iti ofera si un grad de siguranta sporit. Produsul asigura un grad inalt de stabilitate, astfel incat sa nu existe riscul prabusirii peste copii si producerea unor accidente nedorite.

Consulta oferta completa de produse din magazinul online Viamond.ro si asigura-te ca oferi cele mai bune conditii atat copiilor, cat si cadrelor didactice care-si desfasoara activitatea in gradinita. Si, nu in ultimul rand, asigura-te ca investitia este una durabila si ca bugetul gradinitei nu este afectat.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *