De Ziua Poeziei. Clubul de lectură ARC – întâlniri inspiraționale

March 20, 2023
19
Views


Luni, 20 martie și marți, 21 martie, la Librăria Cărturești- Verona, vor avea loc  două evenimente organizate de Fundația Romanian Business School și Clubul de lectură ARC în colaborare cu Librăria Cărturești, Editura Eikon și Biblioteca Metropolitană București – filiala Ienăchiță Văcărescu.

20 martie, 13.30 -15.30 Poeții și copiii. Dezbatere despre locul poeziei în educația micilor cititori, poezii în lectura autorilor Maria Dobrescu și Marian Nicolae, prezentare de carte (Editura Eikon), poezii în lectura copiilor, piese muzicale pe versuri celebre.

21 martie, 13:30 – 15:30 O aventură în universul poeziei. Elevii vor fi însoțiți în acest univers poetic de invitații speciali: scriitoarea Evelyn Croitoru, actrița Veronica Gheorghe care va recita din versurile poetei și din poeți clasici, actrița și poeta Oana Anghel și bibliotecar Panseluța Mare de la Biblioteca Metropolitană – filiala Ienăchiță Văcărescu. Ne vom bucura si de momente muzicale în care muzica lui Nicu Șandru și a Feliciei Popescu ( Grupul “Celest”) se alătură vibrației poetice.

Proiectul “Clubul de lectură ARC – întâlniri inspiraționale” continuă!

Acest proiect a fost inițiat în Școala Metropolitană ARC în anul 2022, pentru a încuraja lectura, a forma la copii și adolescenți nevoia de a înțelege lumea și viața, oamenii din jur și propriile experiențe, prin discuții lunare cu scriitorii cărților care îi insoțesc în dezvoltarea lor emoțională, care le dau repere de sens și semnificație.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *