Experiența și calitatea în tratamentul cu implant dentar Straumann

March 20, 2023
17
Views


Clinica stomatologică Artistic Dent, cunoscută pentru profesionalismul și serviciile de înaltă calitate oferite pacienților săi, subliniază succesul tratamentelor cu implant dentar Straumann, disponibile în clinica lor de prestigiu.

 

Implantul dentar Straumann, lider mondial în domeniul implantologiei dentare, este recunoscut pentru durabilitatea și fiabilitatea sa excepțională. Echipa de specialiști de la Artistic Dent se mândrește cu experiența vastă în aplicarea acestei tehnologii avansate, oferind pacienților soluții estetice și funcționale personalizate.

 

Dr. Sorin Găgeanu, mentor al implantului Straumann în România, spune: “Tratamentul cu implant dentar Straumann este alegerea ideală pentru pacienții care își doresc o soluție sigură și de durată în înlocuirea dinților lipsă. Artistic Dent se angajează să ofere tratamente de o înaltă calitate, iar parteneriatul nostru cu Straumann ne permite să îndeplinim această promisiune.”

 

Beneficiile implantului dentar Straumann includ:

– Biocompatibilitate excelentă: Materialele folosite în fabricarea implanturilor Straumann, precum titanul sau zirconia, asigură o integrare optimă cu țesutul osos și gingival.

– Tehnologie de ultimă generație: Straumann investește constant în cercetare și dezvoltare, îmbunătățind în mod continuu designul și performanța implanturilor dentare.

– Succes pe termen lung: Implanturile dentare Straumann prezintă rate de succes foarte ridicate, oferind pacienților rezultate stabile pe termen lung.

 

Pentru a afla mai multe despre tratamentul cu implant dentar Straumann și despre serviciile oferite de Clinica Stomatologică Artistic Dent, vă invităm la o consultație!

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *