SALONUL NAUTIC INTERNAȚIONAL BUCUREȘTI – CARAVAN, MOTORHOME & ADVENTURE 2023

March 20, 2023
17
Views


Evenimentul organizat indoor reunește într-un cadru organizat cele mai reprezentative companii din țară care își desfășoară activitatea în domeniul nautic de agrement și în cel al rulotismului.

Expoziția devenită tradițională, are ca scop promovarea celor două domenii menționate anterior și reprezintă un reper important atât pentru industrie cât și pentru cei pasionați. Totodată, este urmărită cu interes și de producătorii de ambarcațiuni și vehicule recreaționale din Europa care vor să își extindă aria de reprezentare și în România.

 Peste 50 de companii venite din toată țara care și-au anunțat prezența vor încânta publicul cu noutăți și promoții. Anul acesta ne putem lăuda cu faptul că vom avea multe premiere absolute Made in Romania, un motiv în plus pentru a petrece câteva ore în labirintul de hobby-uri inedite.

 Nu vor lipsi școlile de navigație, prestatorii de servicii conexe, produse și accesorii dedicate, camping și lifestyle.

 În premieră vom aduce în fața publicului special noi provocări și emoții…Un nou hobby va completa lista scurtă, dar elevată de activități recreative a evenimentului: aviația ultraușoară.

 Pentru încurajarea și dezvoltarea acestor activități în mod corect, facem în permanență eforturi.

 Și anul acesta vom avea plăcerea să oferim acces gratuit grupurilor de copii din clasele 1-8 (organizate și anunțate).

Alături de noi vor fi reprezentanți ai Forțelor Navale Române, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Camera de Comerț București și Primăria Sector3.        

  Anul acesta, ne vom întâmpina vizitatorii într-o nouă locație: Hala Laminor.

Clădirea industrială construită în urmă cu 85 de ani și readusă la viață de Primăria Sector 3 este situată în București, B-dul Basarabia nr 256 și oferă nenumărate avantaje pentru desfășurarea unor astfel de activități. Suntem încântați să fim primii care deschid larg ușile acestui monument arhitectural pentru public, după restaurare și schimbarea destinației inițiale. Suprafețele mari, vitrate, vor scălda în lumină naturală exponatele iar arcadele si elementele metalice constructive ale acestui edificiu vor completa în mod firesc tabloul unei expoziții reușite.

 

Program:

Joi-Vineri-Sâmbătă de la 10:00 la 18:00; 

Duminică de la 10:00 la 17:00.

 

Tariful este de 30 Lei/persoană 

Informații găsiți și pe site-urile evenimentului www.salonulnauticbucuresti.ro , www.caravanshow.ro

Contact: office@caravanshow.ro , office@bucharestboatshow.com                               

Organizator  Ionuț Tudose Telefon: 0723296367

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *