Biroul tau de oriunde in doar 5 minute cu Peplink B One 5G

March 22, 2023
17
Views


Amera Networks anunta lansarea routerului Peplink B One 5G in Romania, precum si deschiderea pentru pre comenzi incepand cu 31 Martie 2023. Acesta echipament este un router de ultima generatie, conceput special pentru a utiliza reteaua 5G si a furniza o conexiune rapida si sigura la internet.

Peplink B One 5G ofera o viteza de transfer de date de pana la 2 Gbps, fiind ideal pentru utilizatorii care au nevoie de o conexiune rapida si stabila la internet pentru activitati precum streaming video, teleconferinte si transfer de date de mare capacitate. De asemenea, routerul ofera suport pentru mai multe frecvente 5G si poate fi utilizat cu orice cartela SIM, in orice retea de telefonie mobile, dar si impreuna cu serviciul de comunicatii Starlink. Astfel se folosi mai multe conexiuni in acelasi timp, ca de exemplu conexiuni 5G sau Starlink.

In plus, Peplink B One 5G este dotat cu tehnologii de securitate avansate, precum VPN si Firewall, pentru a proteja datele si dispozitivele impotriva atacurilor cibernetice.

B One 5G ofera un nou design elegant, suporta pana la 150 de utilizatori, un download de 2,1 Gbps și upload de 200 Mbps, are functionalitatea Wi-Fi 6 Mesh incorporata , se pot gestiona siteme IoT cu ajutorul functiei InTouch si deasemenea se pot realiza apeluri vocale/video VoLTE de inalta calitate.

Suntem mandri sa oferim acest produs de inalta calitate utilizatorilor din Romania si suntem siguri ca va oferi o experienta de conectare la internet fara probleme. Routerul Peplink B One 5G este o alegere ideala pentru companiile care au nevoie de o soluție rapida, fiabila și sigura.

Specificatiile tehnice ale routerului Peplink B One 5G sunt urmatoarele:

WAN Interface: 2x 10/100/1000 Ethernet; 1x Embedded Cellular Modem

LAN Interface: 1x 10/100/1000M Ethernet

Wi-Fi Interface: Simultaneous Dual-Band (2.4GHz / 5GHz); Wi-Fi 6 4×4 MIMO; Wi-Fi WAN and/or AP

SpeedFusion Features: Hot Failover, WAN Smoothing, Bandwidth Bonding

Router Throughput: 1Gbps

SpeedFusion Throughput (No Encryption): 400 Mbps

SpeedFusion Throughput (256-bit AES): 200 Mbps

Recommended Users: 1-150

Cellular Data Rate (Downlink / Uplink): 5G: 2.1 Gbps / 900 Mbps;  CAT-20: 2 Gbps / 200 Mbps

Echipamentele Peplink se comercializeaza in Romania prin Amera Networks, distribuitor autorizat gold Peplink. Pentru informatii suplimentare despre Peplink B One 5G sau pentru a plasa o comanda  puteti sa ne contactati la info@ameranetworks.com sau puteti vizita site-ul www.ameranetworks.com.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *