„Cupa Carpați”- concurs de schi organizat de CS Carpați Sinaia și sponsorizat de Arnia Software și TechTalent Software, va avea loc pe 2 aprilie 2023

March 22, 2023
2
Views


Concursul iși propune să le ofere copiilor pasionați de schi, atât șansa de a concura într-un cadru prietenos și bine organizat, ce susține performanța si evoluția, cât și de a socializa și a crea legături noi.

Competiția este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, concurenții fiind împărțiți în 4 grupe: 2011 – HC fete și băieți, 2012 – 2013 fete și băieți, 2014 – 15 fete și băieți și 2016 și mai mici fete și băieți. La finalul celor două concursuri ce vor avea loc în aceeași zi, vor fi acordate premii, în funcție de clasament.

La acest eveniment sportiv sunt invitați să participe atât copii care sunt înscriși într-un club de ski din România, cât și copii care nu fac parte dintr-un astfel de club, dar doresc să își demonstreze talentul și aptitudinile pe pârtie. Înscrierile se pot face până pe data de 30 martie 2023, ora 12:00, la adresa de e-mail ClubulCarpatiSinaia@yahoo.com. Pentru mai multe informații, puteți suna la 0724707370.

 

Despre Arnia Software

Fondată în anul 2006, Arnia Software este o companie de dezvoltare software, având un portofoliu de clienți ce se regăsesc în topuri precum Fortune 500 și Forbes 50. Arnia Software oferă servicii care acoperă o gamă largă de domenii, printre care aplicații web și mobile, design web, soluții big data, sisteme de gestionare a bazelor de date, soluții e-commerce, soluții de business intelligence și cercetare și dezvoltare.

Despre TechTalent Software

TechTalent este o companie de consultanță IT cu sediul in București, România, ce oferă companiilor globale oportunitatea de accesa specialiști IT români. TechTalent este parte din Arnia Software, un grup românesc de dezvoltare software, cu peste 500 de consultanți IT, peste 350 de proiecte Agile duse la bun sfârșit și o experiență de peste 15 ani în crearea echipelor de succes pentru clienți din domeniul financiar, software, hardware, retail și din multe alte industrii.

Despre Clubul Sportiv Carpați Sinaia

Clubul Sportiv Carpați Sinaia a fost înființat în anul 2006, propunându-și atunci să se concentreze pe sporturi de iarnă precum schiul alpin, bobul, schiul fond și sania. În prezent, CS Carpați Sinaia are 8 secții sportive active, printre care se numără secția de schi alpin, snowboard, șah, fotbal și cea de tenis.

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *