Look-uri moderne pentru primavara cu cea mai noua colectie Levi’s Made & Crafted

March 31, 2023
22
Views


Colectia Levi’s Made & Crafted din acest sezon se concentreaza asupra unor modele contemporane bazate pe culori neutre sau pastel, unde denimul e in rolul principal. Materialele provin din cele mai bune fabrici din lume, din acestea realizandu-se niste piese care depasesc tendintele temporare din moda. Mai mult, articolele pot fi folosite pentru crearea unor outfit-uri de viitor, unde detaliile sport vintage si designul modern fac front comun.

 

In lookbook sunt incluse trei look-uri pentru femei si trei look-uri pentru barbati. Printre piesele noastre preferate se regasesc blugii pentru femei Wide Barrel, rochia cu influente sport din denim usor si o vesta supradimensionata din tricot.

 

Jacheta tip Trucker Union a fost conceputa special pentru barbatii care cauta un fit relaxat si o culoare placuta, cu un aspect rafinat si cool in acelasi timp. Mai mult de atat, blugii 501 au fost creati din diferite materiale si modele, oferindu-le un twist modern. In plus, in gama variata isi face aparitia si o camasa din denim indigo, cu un aer curat si clasic. Fiecare piesa transmite confort si incredere de sine.

 

Persoane cu o calificare inalta si tehnici onorate de timp din Japonia au ridicat denimul la o forma de arta. Pentru a aduce un omagiu istoriei bogate a maiestriei japoneze, Levi’s a colaborat cu renumita fabrica Kaihara Denim Mills pentru producerea aproape in intregime a denimului prezentat in colectia primavara-vara 2023. Valorificand tehnicile traditionale si cu o precizie nemaivazuta, acesti artizani transforma bumbacul in opere de arta ce pot fi cu usurinta purtate.

 

„Prin Levi’s Made & Crafted ne inspiram din mostenirea Levi’s si o reimaginam pentru a crea articole moderne si fresh. Pornind de la imbracamintea vintage sport si tehnici moderne de design, incercam ca aceste piese sa fie mai mult decat un trend al momentului, dorindu-ne sa le oferim un caracter atemporal. Obiectivul nostru este sa vedem oamenii purtand aceste articole de imbracaminte peste cateva decenii.” — Paul O’Neill, director de design pentru Levi’s Made & Crafted si Levi’s Vintage Clothing la Levi’s Strauss & Co.

 

Despre Levi’s Made & Crafted:

In urma cu peste 140 de ani, Levi Strauss a inventat o pereche de blugi care aveau sa schimbe pentru totdeauna felul in care se imbraca lumea. Bazandu-ne pe mostenirea noastra si autenticitate, Levi’s Made & Crafted creeaza articolele emblematice de maine, echilibrand istoria cu un stil orientat spre viitor. Mestesugul este in ADN-ul nostru, cautand sa folosim totodata tehnici inovatoare de productie si cele mai calitative materiale in productia de imbracaminte. Avem un etos ce se concentreaza asupra mostenirii noastre din denim, cu un design ce cauta sa reinventeze stilul clasic Levi’s intr-un mod progresiv.

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *