Recapata-ti zambetul intr-o singura zi cu un implant dentar rapid

March 31, 2023
23
Views


Insa oricine isi poate recapata zambetul cu ajutorul unui implant dentar rapid. In ceea ce urmeaza vei afla mai multe informatii despre tratamentul de implant dentar rapid, tratament care se mai numeste si dinti intr-o zi Alexandria.

Ce trebuie sa stii despre implantul dentar intr-o zi?

Implantul dentar este acel tratament care presupune inlocuirea unui dinte natural cu o radacina artificiala realizata din titan, radacina care este sub forma unui surub introdus la nivelul gingiei. Practic radacina artificiala are rolul de sustine viitorul dinte prin faptul ca este inserat la nivelul osului mandibular, respectiv in osul de maxilar. Dupa vindecare este atasata coroana dentara.

Daca pentru implantul dentar clasic durata tratamentului si a procedurilor este mai indelungata, in cazul implantului dentar intr-o zi lucrurile decurg mult mai rapid. Practic cu o singura vizita la medicul stomatolog vei putea sa inlocuiesti dintii lipsa intr-o singura zi. Acest lucru inseamna ca nu mai este nevoie sa astepti perioada de 4-6 luni de zile pentru vindecarea implantului. Coroana dentara provizorie urmeaza a fi atasata la radacina artificiala in aceeasi zi in care se efectueaza inserarea implantului dentar.

Principalele avantaje ale implantului dentar rapid

Daca pana acum nu te-ai gandit la varianta de a-ti recapata zambetul in aceeasi zi, trebuie sa stii ca exista mai multe avantaje pe care tratamentul dinti intr-o zi Alexandria il propune. Un prim avantaj este faptul ca nu este nevoie de foarte multe vizite in cabinetul stomatologic sau la clinica unde se efectueaza tratamentul respectiv. Intr-o singura vizita la medicul stomatolog sunt efectuate toate procedurile necesare pentru ca la finalul interventiei sa poata fi montate coroanele dentare provizorii.

Un al doilea avantaj este disconfortul mai redus pentru pacient. Daca in cazul implantului dentar clasic sunt realizate diferite proceduri care inseamna interventii chirurgicale la aproape fiecare etapa a procedurii, implantul dentar rapid inseamna un disconfort doar in ziua in care se efectueaza tratamentul. Practic pacientul va resimti mai putin disconfort si va reusi sa treaca mai repede peste interventia chirurgicala.

De aici ajungem la un alt avantaj foarte important pentru pacient, si anume vindecarea mai rapida. Datorita faptului ca nu sunt efectuate interventii chirurgicale repetate, pacientul va avea o singura perioada de vindecare. Astfel, intr-un timp mult mai scurt se va putea bucura de noua sa dantura si de un zambet plin de incredere.

Nu in ultimul rand putem puncta avantajul timpului economisit. Mai ales daca trebuie sa te deplasezi intr-o alta localitate pentru un astfel de tratament de implant dentar rapid, este foarte avantajos sa nu trebuiasca sa faci foarte multe drumuri. Tine cont de aceste avantaje si daca ai nevoie de un tratament dinti intr-o zi Alexandria, poti apela la Modent Clinic.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *