Ziua internațională a sportului pentru dezvoltare și pace

April 6, 2023
18
Views


Sportul a jucat un important rol istoric în toate societăţile şi a îmbrăcat fie forma unei competiţii sportive, a unei activităţi fizice sau a unui joc. Este o activitate fizică din ce în ce mai recunoscută şi folosită, cu un impact ridicat, în eforturile de dezvoltare umanitară şi de consolidare a păcii.

Ziua internaţională a sportului pentru dezvoltare şi pace a fost sărbătorită începând cu anul 2014 şi în România. Alatura-te si tu sportului!

Poti folosi locurile special amenajate din parcuri, ca sa faci exercitii fizice. Poti organiza un joc in aer liber, pe terenurile de fotbal, tenis, padbol, baschet sau volei. Poti face o alergare prin padure, pe marginea lacului sau pe pista de atletism. Poti merge ceva mai rapid pe jos sau cu bicicleta – un mijloc de transport prietenos fata de mediu . Sau, poti fi mai original alegand o plimbare calare!

Nu te limita doar la aceasta zi, ci alege sa faci din sport un obicei benefic pentru un stil de viata sanatos. Atat pentru tine, cat si pentru protejarea mediului inconjurator.

Urmareste evenimentele noastre:

#focustogreenecolife  (https://focustogreenecolife.wordpress.com/)  

#apecurateasumate (https://apecurateasumate.wordpress.com/)

Vei fi mai aproape de o viata sanatoasa, de miscare si de natura !

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *