Colectia Reserved pentru barbati impresioneaza prin minimalism si simplitate

April 10, 2023
20
Views


Venirea primaverii a reprezentat un punct de plecare pentru Reserved, unde schimbarile mediului de zi cu zi au influentat aspectul articolelor. De aici apar siluetele lejere, casual, ce reinterpreteaza clasicul. Insa, functionalitatea pastreaza o forma eleganta, prezentand un stil minimalist cu un twist – linii si texturi moi, complet opuse hainelor frugale si austere din anii 90.

 

Designerii Reserved au dorit sa creeze o gama de articole universale, potrivite pentru o multitudine de ocazii si generatii. Fie ca e vorba despre viata de zi cu zi sau evenimente mai importante din viata ta, piesele sunt construite pentru a oferi o libertate stilistica nemarginita, lasandu-ti caracterul unic sa preia conducerea. Overlayering-ul functioneaza intr-un tandem perfect cu intreaga colectie.

 

Paleta de culori se concentreaza pe nuante naturale – precum bej si maro -, avand introduse intr-un mod extrem de subtil accente de negru, gri, bleumarin si alb murdar. Printre pattern-urile preferate se remarca dungile marinaresti sau carourile delicate, ce pun in evidenta inca o data caracterul divers. In plus, detaliile joaca un rol esential: tesatura tricotata, suprafetele mate sau lucioase si materialele naturale – in, piele, bumbac – ne cuceresc permanent.

 

La nivel de accesorii, modelele propuse includ pantofi comozi, precum adidasi si mocasini, dar si o gama superba de curele si genti cu manere.

 

Daca esti curios sa descoperi intreaga colectie Reserved pentru barbati a acestui sezon, viziteaza reserved.com.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *