Ce ar trebui să conțină decorațiunile de Crăciun după cele mai noi trenduri din lume?

April 21, 2023
17
Views


Brazi de Crăciun artificiali decorați după ultimele trenduri

Brazii artificiali s-au bucurat de o mare popularitate în ultimii ani, iar la expoziția de Crăciun am fost convinși că aceștia sunt lider de piață. Am văzut brazi de lux și realiști în nuanțe clasice de verde, alb și zăpadă și chiar și în variante de culori mai extravagante. Dacă v-ați ales un favorit, vine întrebarea cum să împodobiți un brad artificial? Există o mulțime de opțiuni. Dar știați că și decorațiunile de Crăciun sunt supuse unor trenduriu? Unii se bazează an de an pe culori testate și încercate, iar mulți, pe de altă parte urmăresc îndeaproape noutățile și hiturile sezonului. Indiferent de care dintre ele aparțineți, vă aducem inspirație pentru decorațiuni de Crăciun elegante direct de la cea mai mare expoziție de Crăciun din Frankfurt, Germania.

Coronițe de Crăciun și ghirlande de Crăciun asortate până la ultimul detaliu

O coroniță de Crăciun sau o ghirlandă artificială de Crăciun nu ar trebui să lipsească din nici un interior împodobit de Crăciun. Ceea ce este important, însă este estetica, astfel încât decorațiunile de Crăciun să se potrivească între ele prin culoare și stil. În caz contrar, rezultatul poate părea haotic. Nu știți cum? Nu trebuie să aveți abilități de design. Trebuie doar să decorați coronițele și ghirlandele de Crăciun într-un stil asemănător cu cel al bradului artificial. O tradiție strâns legată de Crăciun este cina din Ajunul Crăciunului. Masa aranjată în mod festiv trebuie să se asorteze și cu celelalte decorațiuni de Crăciun, deoarece aici se reunește familia și este și locul unde ne așezăm oaspeții. Centrul mesei este de obicei decorat cu o coroniță de Advent, care simbolizează sosirea Crăciunului. Aceasta este decorată cu patru lumânări, a căror culoare trebuie să fie în armonie cu culoarea decorațiunilor. Ghirlandele pentru brad artificial de Crăciun au o utilizare universală. Se potrivește perfect aranjată în centrul mesei și poate fi completată cu ornamente moderne de Crăciun, decorațiuni luminoase, suporturi de lumânări sau mici figurine. Sunt o alegere ideală pentru decorarea pervazurilor de la ferestre, a șemineelor și a balustradelor de la scări.

Atmosfera de Crăciun nu se rezumă doar la un brad de Crăciun decorat

Împrejurimile bradului completează aspectul general, așa că gândiți-vă la toate detaliile. Expoziția a oferit o multitudine de accesorii și decorațiuni. Am descoperit covoare elegante sub brad, figurine cu Moș Nicolae și Moș Crăciun care se vor potrivi perfect în orice interior.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *