CFMOTO sprijină tinerii pasionați de motociclism!

April 21, 2023
24
Views


Scopul clasei S300 CFMOTO este de a sprijini și promova tinerii pasionați de motociclism, în special pe cei care au ambiție și determinare, dar care nu și-ar permite, din cauza costurilor ridicate, să se antreneze și să concureze într-un mediu profesionist. Clasa S300 este concepută special pentru piloții începători, oferindu-le o oportunitate unică de a-și dezvolta abilitățile și de a deveni piloți profesioniști.

Pentru a selecta cei mai buni piloți pentru clasa S300, vor avea loc preselecții în acest weekend, la MotorPark România. Peste 250 de tineri pasionați și talentați s-au înscris, iar cei mai buni dintre ei vor avea ocazia să concureze în campionatul MotoRC.

“Suntem încântați să vedem atât de mulți tineri pasionați de motociclism și viteză, și suntem mândri să oferim acestor tineri oportunitatea de a se dezvolta și de a ajunge la performanțe remarcabile. În calitate importatori ai acestui brand de motociclete, suntem dedicați acestui sport și celor care-l practică și sperăm să contribuim la dezvoltarea lui în România. Ne bucurăm că acești copii și tineri s-au înscris în număr atât de mare”, a declarat directorul de vanzari, Mircea Comana. 

Preselecțiile pentru clasa S300 vor începe mâine, 22 aprilie, la ora 8:30 și se vor încheia duminică, când vom afla și numele celor 10 piloți care vor pilota motocicletele CFMOTO în acest an, în campionatul MotoRC. Regulamentul competiției poate fi consultat pe pagina oficială a MotoRC: https://motorc.ro/?p=316.

Cei care s-au înscris vor trece printr-un test teoretic scurt și simplu. Va urma o probă fizică, apoi o probă practică, pemotocicletă. Niciuna dintre probe nu este eliminatorie în sine, acestea servind doar pentru ca organizatorii și șefii de echipe din MotoRC să poată evalua abilitățile și potențialul participanților. O singură instanță este eliminatorie, și anume căzătura cu motocicleta.

Nu se caută viteza pură (nu va exista nicio probă în acest sens), palmaresul în competiții sau un nivel foarte ridicat de curaj/risc. Participanții vor fi evaluați în mare parte subiectiv de către șefii de echipe și reprezentanții organizatorilor, în primul rând din perspectiva potențialului pe care îl au pentru a deveni piloți, pe termen mediu/lung. Aici intră în calcul elemente precum vârsta, controlul motocicletei, disciplina, condiția fizică și personalitatea/atitudinea.

CFMOTO susține și continuă să inspire tinerii pasionați de motociclism, pentru a-i ajuta să-și îndeplinească visul de a deveni piloți profesioniști. Te invităm să ne urmărești și să fii la curent cu informații, noutăți, evenimente, campanii prin intermediul site-ului nostru și a paginilor noastre de social media.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *