Abordarea multidisciplinară a clinicii Etiquette asigură succesul tratamentelor pentru dinți permanenți la copii în Târgoviște

April 27, 2023
18
Views


Etiquette Medical Center, o clinică stomatologică de top, anunță succesul abordării sale multidisciplinare în tratamentul dinților permanenți la copii în Târgoviște. Sub coordonarea Dr. Aida Maria Pascale, Etiquette Medical Center și-a câștigat reputația în oferirea unor servicii dentare de calitate și în crearea unei experiențe plăcute pentru pacienți într-un mediu familiar.

 

Prin intermediul abordării multidisciplinare, Etiquette Medical Center reușește să ofere o gamă largă de servicii și tratamente pentru dinți permanenți la copii în Târgoviște. Îngrijirea specializată oferită de clinica Etiquette începe de la prima erupție a dintelui și continuă pe parcursul creșterii copilului. În acest sens, se pune un accent deosebit pe prevenție și educație, pentru a menține sănătatea orală a copiilor și a-i pregăti pentru o viață fără probleme dentare.

 

Echipa multidisciplinară a Etiquette Medical Center cuprinde medici stomatologi cu specializări diferite, precum pedodonți, ortodonți, endodonți și igieniști dentari. Acesta permite clinicii să abordeze diverse probleme dentare într-un mod eficient, asigurându-se că fiecare pacient primește îngrijirea de care are nevoie în funcție de specificul cazului său.

 

De asemenea, Etiquette Medical Center acordă o atenție deosebită educației copiilor și părinților despre igiena orală și îngrijirea dinților permanenți. Aceasta include sfaturi și recomandări despre periajul corect, folosirea aței dentare și utilizarea produselor de igienă orală adecvate. Pe lângă aceasta, clinica oferă ateliere și sesiuni de informare gratuite pentru a facilita comunicarea și a răspunde întrebărilor părinților și copiilor.

 

Etiquette Medical Center se mândrește cu un mediu prietenos și relaxant, adaptat nevoilor copiilor și familiilor. Aceasta include tehnologie modernă și echipamente de ultimă generație pentru a asigura tratamente dentare precise și confortabile. În plus, clinica oferă servicii de urgență pentru cazurile care necesită atenție imediată.

 

Pentru mai multe informații despre abordarea multidisciplinară a Etiquette Medical Center în tratamentul dinților permanenți la copii în Târgoviște și pentru a programa o consultație, vă rugăm să vizitați site-ul clinicii sau să contactați echipa prin telefon sau e-mail.

 

Contact:

Calea Domnească nr 159, Târgoviște

0765 217 803

office@etiquettemed.ro

www.etiquettemed.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *