Identitatea culturală și educația pentru patrimoniu

April 27, 2023
19
Views


Fundația Romanian Business School  și Școala Metropolitană ARC, în parteneriat cu Biblioteca Metropolitană București – Bucureștii Vechi, colecțiile BMB și PubLive (partener media) organizează un eveniment dedicat promovării educației pentru patrimoniu, plecând de la un exemplu de bună practică în activitățile extracurriculare.

 Evenimentul este follow-up la a treia ediție a festivalului internațional (online) “Primăvară românească, pretutindeni!” desfășurată sub patronajul C.N. a României pentru U.N.E.S.C.O și prilej de lansare a Festivalului multiculturalității din data de 22 mai 2023 – Ziua Mondială a Diversității Culturale, organizat de Școala Metropolitană A.R.C. în parteneriat cu asociații ale comunităților etnice din România.

La eveniment participă profesori și elevi din școlile premiate în cadrul ediției 2023 a Festivalului – concurs « Primăvară românească, pretutindeni »!

Program:

Dezbatere cu participarea unor reprezentanți din instituții și organizații din domeniul educației și din mass media.

Intervenții ale organizatorilor și  partenerilor din festivalul “Primăvară românească, pretutindeni!” –  Fundația Romanian Business School, Școala Metropolitană ARC, Biblioteca Academiei Române, Biblioteca Metropolitană București, Uniunea Internațională a Femeilor Române, UNIFERO.

Prezentarea Festivalului multiculturalității organizat de Fundația Romanian Business School cu ocazia Zilei Mondiale a Diversității Culturale.

Prezentarea albumului ”Drumul meu spre şcoală – Dialog între generații” creat de artistul Mircea Nechita și editat de Fundația Svasta. Donație către Biblioteca Metropolitană București și Biblioteca Academiei Române.

Vernisaj – grafică și pictură artist Mircea Nechita, membru în juriul festivalului “Primăvară românească, pretutindeni!” 

Expoziție – Documente din arhiva care a stat la baza realizării albumului ”Drumul meu spre şcoală – Dialog între generații”

Fragmente din eveniment vor fi transmise live pe paginile de facebook ale organizatorilor și partenerilor.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *