6 motive pentru care să-ți instalezi o piscină în spatele casei

May 2, 2023
21
Views


1. Un mod ideal de a petrece timpul cu familia și prietenii

Cui nu i-ar plăcea să sară în apa răcoritoare, într-o zi fierbinte de vară? O piscină în spatele casei este distracția ideală în familie. Grădina cu piscină este o locație perfecta pentru petreceri cu grătar și evenimente mici, centrul distracției pentru tine și prietenii tăi.

2. Înotul înseamnă sănătate pentru familia ta

Poți înlocui momentele de relaxare de pe canapea cu o activitate în natură, pe șezlong, lângă piscină. Poți citi o carte sau poți doar asculta ciripitul păsărilor. Poți învăța copiii să înoate și poți transforma grădina într-un spațiu sănătos de joacă, o alternativă la ecranele telefoanelor și ale tabletelor.

3. Piscinele sunt mai ușor de întreținut decât ți-ai imaginat

Există o mulțime de programe și accesorii pentru curățarea piscinelor.  Cu un filtru piscina eficient, poți păstra apa curată și igienizată pentru mai mult timp. Încălzirea piscinei poate fi mult mai ușoară și mai accesibilă decât ai crede la prima vedere, în special cu o pompă de căldură pentru piscină — una dintre cele mai eficiente opțiuni de încălzire a piscinei de pe piață. În plus, dacă folosești o instalație de panouri electrice, cu siguranță vei putea încălzi piscina fără un alt cost suplimentar.

4. Antrenezi toată musculatura corpului

Înotul antrenează toți mușchii într-un mod sănătos și prietenos cu articulațiile. Poți să renunți la abonamentul la sala de fitness și la timpul petrecut acolo. Înotul îmbunătățește circulația, arde calorii, întărește musculatura și te va ajuta să dormi mai bine. Câteva ture de bazin reprezintă antrenamentul perfect la prima oră sau înainte de cină.

5. Piscina este mai puțin costisitoare decât vacanțele

Indiferent că este vorba de zorii zilei sau de miezul nopții, piscina este mereu deschisă, fără să aștepți la coadă și fără taxă de intrare. Cât timp vremea este caldă și permite înotul, iar piscina e curată, poți face o baie relaxantă în orice moment.

Este posibil să cheltui o bună parte din cât ar costa o piscină, numai într-o vacanță. Și, odată ce aceasta s-a terminat, ai doar amintiri de care să te bucuri. O piscină, însă, poate să dureze toată viața.

6. Există diferite tipuri de piscine din care poți alege

În zilele noastre, piscinele se fabrică în toate formele și stilurile. Dacă te simți creativ, poți alege o piscină personalizată din beton. Sau, pentru o funcționalitate mai tradițională, o piscină din vinil sau fibră de sticlă. Variantele sunt nenumărate, în funcție de formă, mărime și, desigur, buget. 

Am încercat să prezentăm câteva dintre cele mai importante motive pentru care ai putea să te gândești la instalarea unei piscine, dacă locuiești la casă și spațiul îți permite. Acum rămâne să decizi dacă într-adevăr ți se potrivește o astfel de investiție. Opțiunile sunt diverse și adaptate pentru orice spațiu, buget sau preferințe.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *