prinde un loc la unul dintre cursurile de limba engleză sau germană din sesiunea mai-iunie 2023

May 3, 2023
18
Views


Cum se traduc limbile străine în bani?

Cursurile de limbi străine A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta să îţi dezvolţi vocabularul şi să poţi comunica într-o limbă străină. Lecţiile de curs sunt interactive şi pun accent pe dezvoltarea fluenţei, pentru ca tu să asimilezi eficient  limba străină pe care vrei să o studiezi.

Să știi bine una sau mai multe limbi străine îți oferă clar un mare avantaj din punct de vedere profesional: valoarea ta pe piața muncii crește direct proporțional cu numărul de limbi străine pe care le știi și cu nivelul de cunoaștere al acestora. Implicit va crește și remunerația. Sunt foarte multe companii care iau în considerare limbile străine cunoscute de candidați în procesul de recrutare sau în cel de promovare. De aceea, este important să nu îți limitezi cunoștințele de engleză, de exemplu, doar la ce ai învățat în anii de liceu și să încerci să progresezi”, a declarat Aura Icodin, CEO și fondatoarea Centrului de Limbi Străine A_BEST. 

De ce cursurile online de limbi străine A_BEST?

Trainerii A_BEST adaptează materialele de lucru domeniului în care activezi, astfel încât să te poţi regăsi în activităţile predate în timpul lecţiilor, fie că este vorba de teme legate de mediul de afaceri, fie de subiecte din viaţa de zi cu zi. Mai mult decât atât, grupele au un număr restrâns de participanţi, pentru ca predarea să fie cât mai eficientă, iar tu să poţi interacţiona cu ceilalţi colegi şi, de ce nu, să îţi faci prieteni noi.

Pe parcursul lecţiilor, trainerii îţi vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluări, şi îţi vor oferi sfaturi astfel încât să capeţi încredere în abilităţile tale de comunicare în limba străină pe care vei alege să o studiezi.

Dezvoltarea unei noi abilități, cum ar fi studiul unei limbi străine este o oportunitate care poate fi valorificată imediat, explorând resursele oferite de mediul virtual.  De altfel, cursurile online nu reprezintă o noutate, ba chiar ele sunt o alternativă la abordarea clasică a studiului în sala de curs, care au avantajul că pot fi accesate de cursanți din orice loc s-ar afla. În plus, trainerii A_BEST mențin gradul înalt de interactivitate a activităților de învățare, funcțiile platformelor online ajutând la acest lucru din punct de vedere didactic, prin posibilitatea de a partaja ecranul, de a utiliza tabla virtuală sau de a crea sondaje live”, a declarat Aura Icodin, CEO și fondatoarea Centrului de Limbi Străine A_BEST. 

Beneficiile cursurilor A_BEST:

Dacă te înscrii la unul din cursurile live, online, pe care A_BEST le organizează în perioada mai – iunie 2023, ai următoarele beneficii:

metodă de predare interactivă (Communicative Language Teaching);orar flexibil: cursurile au loc seara, după programul de lucru;cursuri structurate pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;grupe restrânse, pentru eficienţa predării;derulare live, online, pe Zoom, cu utilizarea tehnologiei la maximum în procesul de predare, în beneficiul direct, imediat, al cursanților;traineri cu vocaţie, acreditări internaţionale şi experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte;testarea inițială și materialele de curs în format digital – gratuite. 

Este important de știut și faptul că plata se poate efectua și în rate egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului). În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un discount de 10%.

Totodată, se acordă 5% discount foștilor cursanți ai Centrului de Limbi Străine A_BEST și persoanelor recomandate de către aceștia.

Calendarele cursurilor online A_BEST de limbi străine, sesiunea mai-iunie 2023, pot fi accesate aici: 

      cursuri A_BEST deschise, online, live, de limba 

engleză

https://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-engleza/

      cursuri A_BEST deschise, online, live, de limba 

germană

https://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-germana/

Înscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762 274 914.

 

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *