34 de ani de excelență editorială

May 4, 2023
25
Views


Din portofoliul editorial Litera fac parte unele dintre cele mai cunoscute nume din toată lumea: de la Mihail Bulgakov la Svetlana Aleksievici, de la Simone de Beauvoir  la Hanya Yanagihara sau de la Jay Shetty la Barack Obama. Cele mai importante premii internaționale, de la Nobel la Booker și de la Strega la Goncourt sau Pulitzer sunt ilustrate de autori și serii de autor care apar în România sub egida Editurii Litera: Abdulrazak Gurnah, Alice Munro, Amitav Ghosh, Fernando Aramburu, Javier Marias, Richard Flanagan, Maylis de Kerangal, Sandro Veronesi și mulți alții.Excelența editorială, inovația, sincronicitatea cu spațiul creativ internațional, diversitatea canalelor de comunicare și a proiectelor editoriale, precum și seriozitatea cu care Editura Litera își asumă provocări din ce în ce mai extinse rămân valori reper pe care editura  își propune să le perpetueze și să le sărbătorească an de an alături de comunitatea cititorilor din România.

Între 8 și 14 mai, pe litera.ro, au loc evenimente în exclusivitate, care să ne aducă și mai aproape și să celebreze gustul nostru comun pentru cărți care construiesc idee, proiecție, conștiință, orizont, spirit comunitar, sensibilitate și plăcere literară.

Sunteți invitați să luați parte la o serie de întâlniri excepționale care ne țin conectați la ficțiunea de top și la trend-urile globale în domeniul editorial. Iată și lista invitaților care au acceptat cu eleganță să facă parte dintr-o serie de dialoguri importante din punct de vedere cultural și educațional și, nu în ultimul rând, relevante pentru lumea actuală și pentru publicul cititor de pretutindeni:


Luni, 8 mai, de la ora 18.00, Shelley Read în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu

Marți, 9 mai, de la ora 18.00, Deepti Kapoor în dialog cu Cristina Stănciulescu

Miercuri, 10 mai, de la ora 18.00, Beatrice Salvioni în dialog cu Marius Constantinescu

Joi, 11 mai, de la ora 18.00, Celeste Ng în dialog cu Marius Constantinescu

Vineri, 12 mai, de la ora 18.00, Claire Alexander în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu

Sâmbătă, 13 mai, ora 18.00, Jennifer Saint în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu

Duminică, 14 mai, ora 18.00, Hans Rosenfeldt în dialog cu Justina Bandol

Nu lipsesc cadourile aniversare pe care le-am pregătit pentru tine. Ești parte din povestea noastră și ne dorim să ne bucurăm împreună, an de an, de calitatea impecabilă a titlurilor pe care le publicăm și de pasiunea ta pentru LITERAtură. În perioada 8-14 mai Editura Litera recompensează comanda fiecărui cititor cu un kit aniversar cadou, format din bestsellerul internațional Viața ca un râu de Shelley Read și un tote bag de colecție, personalizat cu ilustrație realizată de artista Mura.

Pe litera.ro cărțile au reduceri de până la -90% în perioada 8-14 mai.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *