AXXIS Nova Resort & SPA continuă tradiția prezenței la Salonul

May 4, 2023
24
Views


În contextul evenimentului, ce va avea loc în perioada 5-7 mai, AXXIS Nova Resort & SPA va continua tradiția de a participa, prezentând o ofertă vastă de proprietăți de lux, acompaniate de o gamă largă de facilități disponibile tot anul.

La această ediție a Salonului Imobiliar București, standul AXXIS Nova Resort & SPA își întâmpină vizitatorii cu o ofertă variată de proprietăți de lux în prima linie a Mării Negre, iar echipa de vânzări este gata să ofere cele mai bune servicii și consultanță în domeniul imobiliar.

În cadrul evenimentului, puteți afla ultimele noutăți despre apartamentele finalizate, ce pot fi vizionate şi despre stilurile de amenajare în care acestea pot fi predate.

Stilul de design interior Luna este creat pentru cei care apreciază minimalismul şi pune accent pe linii curate, culori neutre și spații deschise. Acest design interior urmărește sintagma „less is more”.

În stilul Solis, mobilierul are forme rotunjite și colori naturale. Canapelele, fotoliile și mesele de cafea din lemn, pernele decorative în culori vii și lămpile din materiale naturale creează un ambient cald și primitor, în stil mediteraneean.

Stilul AXXIS definește cel mai bine cuvântul lux. În acest stil de amenajare se regăsesc elemente din piatră naturală şi lemn, elemente High-Tec, şi mobilier special creat pentru cei mai exigenți clienți.

AXXIS Nova Resort & SPA se va prezenta la acest eveniment şi cu o nouă perspectivă asupra dezvoltării imobiliare, concentrându-se pe oferirea unui stil de viață elegant, dar şi pe demonstrarea faptului că şi în România se poate construi bine şi se poate face turism de calitate.

Te invităm deci să vizitezi standul AXXIS Nova Resort & SPA, din cadrul Salonului Imobiliar București și să descoperi ofertele noastre.

Contact: sales@axxisnova.ro – 0744 30 50 50

https://www.axxisnova.ro/ro/contact/Sursa

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *