Ce inseamna un bun tratament osteopat? Recomandarile specialistului Paul Caradan

May 4, 2023
19
Views


Sesiunile regulate ale unui tratament osteopat influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos motor si proprioceptiv, a sistemului circulator sangvin si a sistemului limfatic a carui functionare este strans legata de sistemul imunitar.

“Un bun tratament osteopat este realizat manual. Pentru un efect terapeutic durabil, ca orice terapie manuala, este recomandat sa participi cu perseverenta la sedintele de terapie, prin urmarea unor serii de 4-6 sedinte, pe care sa le reiei periodic.” –  Paul Caradan , osteopat  – clinica Osteomedicare Bucuresti.

Prin pricepere si mai ales deosebite calitati palpatorii, osteopatul este capabil sa evalueze si sa descopere tensiunile de natura biomecanica, musculo-scheletala, viscerala si craniosacrala ca mai apoi sa le trateze in urma construirii si aplicarii  unei strategii bine alese care sa permita corpului autocorectia in timpul si dupa tratamentul osteopat propriu-zis.

CE PROBLEME REZOLVA UN TRATAMENT OSTEOPAT

Prin tratament osteopat se pot trata durerile de spate functionale, dureri de umeri, dureri de cap asociate durerilor de gat spate si umeri, poate trata cu usurinta:

    contracturile musculare, 
    pozitii asimetrice care apar in urma unor accidente,faze incipiente ale scoliozelor si a cifozelor functionale,
    probleme ale functionarii diafragmei,
    imbunatatirea respiratiei,
    si altele ce tin de buna functionare a organismului.

Dupa o evaluare prealabila si un bun tratament osteopat este posibil ca din prima sedinta sa se amelioreze durerile si sa ai o stare de bine.

Osteopatul iti va prescrie un anumit numar de sedinte in acord cu afectiunile ce necesita un tratament mai indelungat sau pentru prevenirea dezechilibrelor din organism.

Osteomedicare Bucuresti te ajută să-ți redobândești sănătatea, prin terapii personalizate de neurofeedback, osteopatie, terapie craniosacrală și kinetoterapie .

Aparitii media si alte recomandari ale specialistului Paul Caradan.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *