iBarber devine noul distribuitor Morgan’s Pomade în România

May 4, 2023
23
Views


iBarber este unic importator şi distribuitor Morgan’s Pomade în România

 

Acest pas reprezintă un avantaj imens pentru clienţii iBarber care pot beneficia acum mai uşor de produse de calitate incontestabilă Morgan’s Pomade, deoarece întreaga gamă actuală de produse va fi disponibilă pentru livrare direct din stocul magazinului.

iBarber este în prezent unicul importator şi distribuitor Morgan’s Pomade în România, iar stocurile noastre pentru acest brand au crescut deja de 10 ori mai mult după ultima aprovizionare. În continuare vom creşte stocurile pentru acest brand dată fiind cererea ascendentă pentru produsele  Morgan’s, cât şi faptul că acum iBarber aprovizionează inclusiv alte magazine online, frizerii şi barber shop-uri din toată România.” – Victor Miu, CEO iBarber

 

Preţuri avantajoase la produse profesionale premium de îngrijire bărbătească

 

Dincolo de accesibilitatea produselor Morgan’s care se găseau până acum mai greu sau în variante incomplete în România, clienţii iBarber se vor putea bucura de preţuri avantajoase la o mulţime de produse – emblematicele  pomade Morgan’s, cremele balsam de barbă şi mustaţa, ceară de barbă, creme de barbă, şampoane, perii şi piepteni de barbă, tratamente pentru scalp, seturi de îngrijire a bărbii, uleiuri şi elixire de barbă, geluri de duş, loţiuni tonice de grooming şi creme nuanţatoare pentru păr grizonat.

De altfel, Morgan’s Pomade este un brand renumit în toată lumea pentru pomada iconică, o soluţie inovatoare pentru părul alb care acoperă firele grizonate fără vopsea.

 

Cel mai folosit produs în frizeriile din România vine de la Morgan’s Pomade

 

Morgan’s Pomade este printre cele mai vechi şi cunoscute branduri la nivel mondial în domeniul produselor de îngrijire pentru bărbaţi (şi-a început activitatea în 1873 în Londra). Popularitatea sa a crescut foarte mult şi în România, în special în ultimii ani, după pandemia de COVID-19 când tot mai multe locaţii de concept barber shop au apărut şi la noi în ţară. Foarte mulţi români s-au bucurat să aibă această alternativă de îngrijire şi acest tratament premium, deoarece frizeriile au rămas în cea mai mare parte cu un design învechit şi servicii depăşite şi rigide.  

iBarber este printre pionierii din online care au trezit în bărbaţii români curiozitatea şi interesul de a se îngriji ei înşişi, în baia proprie, cu produse masculine profesionale de barbă, mustaţa, păr, corp şi chiar igienă intimă.

Cel mai folosit produs de barbă în frizeriile şi barbershop-urile din România este unul semnat de Morgan’s Pomade. Este vorba despre Crema balsam de barbă și mustață Morgan’s Moustache & Beard Cream la 75ml, un produs vedetă care are deja peste 90 de reviewuri pozitive pe site-ul iBarber şi care nu lipseşte din sertarele bărbierilor care ştiu cum să-şi trateze clienţii.  

 

iBarber – sursă de îngrijire 360 grade pentru bărbaţi

 

În afară de Morgan’s Pomade, iBarber mai are în portofoliu zeci de branduri iconice cu produse de îngrijire pentru bărbaţi, cum ar fi marca regală britanică Truefitt & Hill, Captain Fawcett, Dick Johnson, The Inglorious Mariner, Men’s Master Professional, Oil Can Grooming, Angry Beards şi multe altele.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *