FOREO transforma grasimea bucala intr-un mit

May 5, 2023
16
Views


FOREO BEAR este un device care cauta sa ofere intr-un mod natural un aspect sculptat al fetei. Totodata, acesta elimina si grasimea bucala. Cum functioneaza intreg procesul? BEAR combina microcurentul si masajul T-Sonic pentru a stimula micro-circulatia si drenajul limfatic, oferind nutrienti celulelor pielii si eliminand toxinele. In acelasi timp, diminueaza considerabil ridurile, liniile fine si ofera fermitate si elasticitate pielii. In plus, dispozitivul stimuleaza celulele tenului si tonifica muschii fetei, rezultand un ten sculptat.

In urma unor studii clinice 90% dintre utilizatorii BEAR au observat rezultate vizibile in doar o saptamana, iar  98% au confirmat faptul ca pielea este mai sanatoasa si mai putin umflata. Pe langa asta, 93% dintre utilizatori au raportat o diminuare semnificativa a ridurilor din zona ochilor.

Cel mai mare avantaj este faptul ca dispozitivul poate fi folosit in confortul casei, iar rezultatele obtinute concureaza cu interventiile profesioniste. Astfel, poti indeparta cu usurinta grasimea bucala, fara sa ai parte de o procedura permanenta ce te poate afecta in viitor.

Daca esti curioasa de intreaga serie de beneficii oferita de FOREO, avem o veste buna. In perioada 8-14 mai, te poti bucura de o reducere de 20% la produsele FOREO, inclusiv BEAR (exceptie de la promotie sunt seturile de ingrijire si gama LUNA 4). Viziteaza notino.ro acum si alege sa-ti transformi complet rutina de ingrijire!

 

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *