Cele mai noi colectii Crocs sunt gata sa-ti ofere un aer cool si comfy

May 12, 2023
26
Views


Colectia Echo a fost creata pentru cei ce cauta confort fara sa-si compromita aparenta stilistica. Printre modelele preferate se regasesc Echo Marbled Clog, Echo Slide si Echo Clog K. Cu o aparitie total non-conformista, talpa acestora pare sculptata, fiind un detaliu statement. Si desi sunt 3 modele diferite ce iti ofera un plus de stil diferit in functie de culoare si pattern, toate 3 se bucura de cele mai recente inovatii Crocs, precum CrosliteTMsi LiteRideTM- ambele asigura un confort maxim piciorului, indiferent de numarul de ore petrecute in picioare sau la plimbare.

 

Colectia Sport este menita exploratorilor, celor ce iubesc calatoria si aventura. Indiferent de orasul si ora la care alegi sa pornesti intr-o noua drumetie, orice item din colectia Sport este alegerea perfecta. Printre piesele preferate, se remarca Classic All-Terrain Clog, model care are o talpa putin mai robusta si o curea reglabila. Mai mult, acesta se bucura de asemenea de o constructie de tipul CrosliteTM, fiind o alegere practica pentru zilele in care te simti plin de spontaneitate. In acelasi mod ne-a atras si modelul Classic Slide, ce reinterpreteaza serile in oras printr-un pattern indraznet. Inovatia vine odata cu aparitia gaurilor din modelul original Clogs, ce permit acum personalizarea cu charm-uri JibbitzTM.

 

Indiferent de cum alegi sa-ti exprimi personalitatea, Crocs are atuurile stilistice de care ai nevoie. Colectiile Echo si Sport reprezinta o serie de item-uri confortabile si stylish ce sunt menite sa-ti transforme complet orice tinuta – fie ca e vorba despre zile monotone, petrecute le job sau cu prietenii, sau evenimente mai speciale. Acestea iti permit sa-ti reinventezi stilul si modul in care te exprimi, si mai ales, sa iti transpui personalitatea si caracterul in toata frumusetea sa.

 

Descopera cele 2 colectii in curand in magazinele din Bucuresti.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *