CARTIERUL CARE ÎNSUFLEȚEȘTE VIAŢA – un concept nou pentru România şi o abordare sistematică, menite să schimbe modul în care locuim

May 15, 2023
26
Views


Ce este acela un cartier care însuflețește viaţa? Acesta este un concept construit de noi, de echipa h4l (home 4 life), şi se referă la acel cartier care este proiectat, construit şi gestionat, astfel încât să amplifice starea de bine. Încă este un concept vag, nu-i aşa? Pentru a ne asigura că vom aduce cu adevărat un impact pozitiv în viaţa oamenilor care locuiesc în cartierele h4l, am gândit un sistem dezvoltat pe 3 arii şi 36 de puncte. Le poţi descoperi pe larg în site-ul h4l. Aceste reguli ne ajută să construim aceste cartiere şi să obţinem efectul dorit – însufleţeşte viaţa!

Da, este posibil să construieşti un cartier care însufleţeşte viaţa, îţi trebuie dorinţa de a face asta, o înţelegere profundă a conceptului de fericire şi un plan. h4l dezvoltă 7 astfel de cartiere în România, 5 în București, 1 în Brașov și 1 în Constanța. Cartierul h4l THE VILLAGE se afla într-o fază avansată de construcţie iar zona de showroom (primele case cu grădină) este aproape finalizată. Cartierele care însufleţesc viaţă iau naştere şi în România şi aduc cu sine o schimbare majoră a modului în care locuim. Mai multe despre acest proiect vei putea citi în site-ul proiectelor h4l. Tot aici ai acces la o serie de materiale informative despre case şi apartamente. Iată câteva exemple: Case de vânzare în București – cum să aleg o casă în capitală, în funcție de 10 criterii importante, Ghid – apartamente 2 camere București, Case de vânzare Otopeni – casa optimă. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *