Victoria’s Secret revine in prim-plan cu tips and tricks pentru outfit-urile verii

May 15, 2023
25
Views


In primul rand, sutienele sunt concepute intr-un mod senzational. Printre piesele noastre preferate se regaseste modelul Every-Way Strapless Bra, un sutien ce permite atasarea bretelelor in 12 feluri diferite – mai simplu spus, ia-ti adio de la aspectul inconfortabil pe care il poate avea un sutien atunci cand alegi o tinuta. In aceeasi categorie se plaseaza si modelul Backless Bra, un articol emblematic Victoria’s Secret. Prin forma minimalista si care se pliaza perfect pe corp, acest sutien este perfect pentru look-urile dedicate evenimentelor mai speciale, unde atentia la detalii poate face diferenta.

 

In aceeasi masura, colectia Bra Fit Solutions, contine si o serie de accesorii mici si eficiente, ce iti vor usura cu siguranta procesul de styling. De exemplu, Boob Tape-ul este o banda adeziva care creeaza un look perfect, ascunzandu-se impecabil sub haine. Tot aici poti descoperi si banda adeziva Double-Sided Fashion Tape, care e aproape invizibila si ofera o sustinere extrem de puternica. Colectia mai contine si Nipple Covers – care ofera o acoperire extrem de fina si discreta – si Bra Extenders – care cresc marimea benzii si fac totul sa fie mult mai confortabil.

 

Nu iti mai limita stilul si indrazneste sa porti orice tricou, bluza sau rochie. Cu ajutorul colectiei si a accesoriilor Bra Fit Solutions, poti fi sigura ca un styling reusit si confortul sunt garantate.

 

Descopera intreaga colectie Victoria’s Secret in magazinele Victoria’s Secret sau online pe victoriassecret.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *