MBAKids a adus în România cele mai performante cursuri de dezvoltare personală pentru copii. Anunță extinderea în toate orașele și caută parteneri!

May 16, 2023
23
Views


Fondatorul MBAKids, Răzvan Vasile, care a devenit o prezență extrem de activă în toată presa din România după întoarcerea din Australia, este recunoscut de peste 20 de ani ca pionier în industria de software, mentoring, coaching și startup-uri IT&C. Răzvan Vasile a reușit să construiască un imperiu al calității în domeniul educației complementare pentru copii și să devină noul fenomen în educația copiilor în România.

 

Acest succes și expansiune fără precedent a MBAKIDS ACADEMY nu mai este o surpriză pentru nimeni după ce în ultimele luni Răzvan Vasile și academia pe care o conduce au devenit proiectul cheie pentru o listă foarte lungă de emisiuni, evenimente, asociații non-guvernamentale, acțiuni educaționale și organizații de renume ale acestui domeniu, atât în țară cât și în diaspora.

 

“Nu pierdeți ocazia de a face parte dintr-o afacere de succes care are un impact semnificativ asupra vieții copiilor și nu numai! Alăturați-vă proiectului MBAKIDS și beneficiați de expertiza noastră în educație și extindere în business. Acum este momentul să luați decizia cea mai importantă pentru viitorul dvs. și al copiilor din comunitatea dvs. Contactați-ne astăzi și începeți să construiți o afacere profitabilă și cu impact social pozitiv!”, transmite Răzvan Vasile acest mesaj de expansiune atât la nivel național cât și în comunitățile diasporei din Anglia, Italia, Spania și Germania.

 

Ca recompensă a unei munci extrem de bine făcute și a unor rezultate de excepție, Răzvan Vasile a primit acum câteva săptămâni un premiu care vorbește de la sine: “Personalitatea Inspiratională a Anului în Educația Tinerilor” din România.

 

La finalul anului trecut a apărut prima recunoaștere de mare valoare pentru academia MBAKids, și anume: premiul pentru “Cel mai Complex Program MBA pentru Copii”. A devenit inceputul declanșării unei schimbări “istorice” de direcție în educația complementară a copiilor din România, urmată de sute de înscrieri.

 

 

Cine este MBAKids Academy?

Este un concept unic, un proiect de țară despre mentalitatea succesului pentru copii, în familie, carieră și afaceri. Copiii au nevoie de educație complementară orientată spre viitor pentru a fi echipați cu toate abilitățile necesare pentru succes. Au nevoie de o componentă educațională modernă, de tip MBA (Master of Business Administration), prin care să învețe cum să învețe, să citească eficient, să comunice, să identifice oportunități, să-și controleze emoțiile, să își gestioneze banii și viitoarea afacere și, nu în ultimul rând, cum să-și formeze o mentalitate și o atitudine de lider, de succes, orientată spre viitor.

 

Toate cursurile MBAKids sunt concepute pentru a reduce discrepanțele existente între cunoștințele predate în școală și cerințele realității actuale și ale viitorului. Printre aceste cursuri se enumeră Mentalitate de creștere, Leadership, Restart în Gândire, Inteligență emoțională, Educație financiară, Antreprenoriat, De la idee la startup, Tehnici de Negociere, Marketing & PR, Arta Comunicării & Dicție, Vorbit în Public, Etichetă & Bune Maniere.

 

Conceptul MBAKids a fost realizat ținând cont de abilitățile și cerințele viitorului, dar și de punctele forte ale sistemelor educaționale din Australia, Anglia și Singapore, recunoscute global pentru rezultate excepționale în domeniul educației. Beneficiile imediate ale pachetului de cursuri MBAKids pot fi:

• Creșterea încrederii în sine

• Dezvoltarea abilităților sociale

• Îmbunătățirea performanței școlare

• Dezvoltarea abilităților de comunicare

• Înțelegerea și gestionarea emoțiilor

• Dezvoltarea abilităților financiare și de antreprenoriat

 

CEO-ul Academiei MBAKids anunță o expansiune majoră a afacerii în întreaga țară prin intermediul unui sistem de franciză. În urma unui succes răsunător în București, dar și în alte orașe mari, această academie fenomen dorește să ofere o nouă viziune în educația copiilor, cu focus pe abilități cheie, mentalitate de succes, leadership și încredere în sine.

 

“Credem că există o nevoie uriașă de educație orientată spre viitor și abilitățile cerute de job-urile și afacerile acestuia”, a spus Răzvan Vasile. “Suntem mândri să oferim copiilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile sociale, de comunicare și de leadership, precum și de a învăța cum să-și dezvolte intuiția și creativitatea, astfel încât să poată deveni oameni de succes, responsabili și inovatori ai viitorului.”

 

Expansiunea MBAKIDS Academy în toată România va avea loc prin intermediul unui sistem de franciză. Prin intermediul acestui sistem, profesorii, posesorii de afaceri în educație, antreprenorii și investitorii locali din fiecare județ și oraș al țării vor putea să preia prestigioasa marcă și să deschidă propriile filiale MBAKids Academy.

 

“Suntem foarte entuziasmați să oferim oportunitatea de franciză în toată țara”, a spus Răzvan Vasile. “Credem că aceasta este o oportunitate excelentă pentru antreprenori și investitori locali care doresc să investească în viitorul copiilor și al comunității lor.”

 

Pentru a deveni francizat al academiei MBAKids, investitorii interesați trebuie să îndeplinească anumite criterii, precum experiență în domeniul educației sau antreprenoriatului, resurse financiare și motivație de a investi în dezvoltarea copiilor și a comunității locale.

 

Sunați la 0783 064 682 pentru a discuta toate detaliile necesare și pentru a verifica eligibilitatea deschiderii MBAKids în locația Dvs.

 

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *