Arnia Software își extinde prezența pe piața de dezvoltare din Cluj-Napoca, urmand sa isi mareasca echipa cu încă 100 de specialisti

May 23, 2023
29
Views


Arnia Software, companie romaneasca de dezvoltare software isi extinde prezenta pe piata de dezvoltare din Cluj-Napoca, unde deja are deschis un centru de excelenta de cercetare si dezvoltare, a carui investitie se ridica la 5 milioane Euro.

Arnia prezinta peste 100 de pozitii deschise si planuieste sa-si extinda echipa in lunile urmatoare cu mai multi programatori specializati pe tehnologii variate, de la pozitii de DevOps Engineer si Java Developer la Sharepoint Developer si Solutions Architect.

Arnia Software si-a consolidat pozitia de lider pe piata de dezvoltare software si consultanta IT din Romania, atat prin nivelul de senioritate si cunostintele tehnice avansate, precum si prin vasta experienta a consultantilor Arnia in proiecte tehnologice globale. Biroul din Cluj-Napoca, care gazduieste deja un centru de cercetare si dezvoltare, este responsabil si pentru unele dintre cele mai importante si avansate proiecte si aplicatii cu impact major la nivel global.

Arnia Software si-a extins de curand si spatiul de lucru odata cu mutarea intr-un nou spatiu de birouri.  Situat in noul centru de business SCALA Center din Cluj-Napoca, acesta dispune de facilitati superioare menite sa sprijine operatiunile de crestere ale companiei. Cu o suprafata generoasa destinata colaborarii, noul sediu va oferi cadrul necesar furnizarii de servicii tehnologice exceptionale clientilor din intreaga lume.

„Suntem incantati sa facem parte din această comunitate vibranta si in crestere, care se regaseste in Cluj-Napoca”, a spus Iuliana Badescu, Director Executiv Arnia Software. „Asteptam cu nerabdare sa continuam sa ne dezvoltam si sa atragem alaturi de noi profesionisti pasionati de tehnologie”.

Extinderea noului sediu al Arnia Software vine ca un pas firesc in dezvoltarea companiei, care intentioneaza sa continue sa inoveze si sa ofere servicii tehnologice de top clientilor sai internationali.

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *