Lucrările la Showroom-ul h4l THE VILLAGE au fost finalizate

May 26, 2023
29
Views


”Însuflețește viața” inspiră ideea creării unui mediu în care oamenii să se simtă inspirați și motivați să trăiască o viață activă și fericită, pornind din interior, din propria locuință, către exterior, în cartierul menit să răspundă cât mai multor nevoi imediate. Acest concept sugerează că h4l nu oferă doar locuințe, ci întreaga experiență a unei comunități preocupate de armonia cu natura, stare de bine și conexiuni sociale autentice. Designul modern și spațiile generoase, precum și amenajarea zonelor verzi și a locurilor de joacă pentru copii, contribuie la crearea unei atmosfere prietenoase și pline de viață. De asemenea, accentul pus pe inovație și tehnologie inteligentă în cadrul locuințelor, alături de angajamentul pentru eficiență energetică și utilizarea materialelor cu impact scăzut asupra mediului, subliniază preocuparea h4l pentru un stil de viață sustenabil și echilibrat. Astfel, toți cei interesați să observe îndeaproape cum calitatea vieții poate crește considerabil printr-o experiență premium de locuire, vor putea să viziteze showroomul h4l THE VILLAGE, de pe malul Lacului Șaulei. 

Toate locuințele din acest cartier sunt spațioase și bine optimizate, iar zonele vitrate de mari dimensiuni, orientate spre grădină, permit pătrunderea generoasă a luminii naturale. Fiecare cameră de la parter dispune de acces direct către grădină, în special bucătăria și living-ul, oferind un stil de viață deschis și confortabil. Cartierul este unul închis, cu acces controlat, ceea ce îl face sigur și potrivit pentru familiile cu copii. În plus, au fost amenajate zone special destinate activităților sociale și locurilor de joacă pentru copii. Prin utilizarea tehnologiilor inteligente, h4l THE VILLAGE își propune să crească starea de bine și confortul locuitorilor săi. În plus, regimul de înălțime redus al clădirilor (P+1 și P+2) face ca mai mult de 500 de copaci să fie mai înalți decât acestea, contribuind la crearea unei atmosfere naturale și plăcute. Caracterul verde al cartierului se remarcă și prin cei 33% din suprafața totală a cartierului, destinați spațiilor verzi, amplasamentul pe malul Lacului Șaulei completând o zonă cu vegetație bogată, departe de agitația urbană. Dezvoltarea cartierului se face în armonie cu natura, iar zona lacului devine un spațiu de promenadă pentru locuitori. Vizitatorii showroom-ului vor afla mai multe despre practicile ecologice promovate în cartier, dar și despre implementarea soluțiilor tehnice avansate, cum ar fi izolarea cu vată bazaltică și încălzirea prin centrale de cartier cu randament ridicat. Astfel, se obține o eficiență energetică înaltă și se contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Pentru dezvoltarea cartierului h4l THE VILLAGE, h4l a implementat tehnologia 3D-BIM, prin care toate entitățile implicate, de la arhitecți la ingineri constructori și de instalații, lucrează pe aceleași modele tridimensionale și digitale, asigurând astfel o colaborare armonioasă și eficientă. Materialele utilizate în construcția cartierului sunt premium și au fost alese cu grijă pentru a asigura confort și rezistență în timp. Prin optimizarea energetică, se obțin costuri reduse cu până la 40% pentru întreținerea locuințelor. În plus, toate locuințele din h4l THE VILLAGE beneficiază de o garanție all-inclusive de 3 ani, oferind astfel siguranța și încrederea clienților în calitatea construcțiilor. Prin combinarea arhitecturii moderne, a spațiilor verzi generoase și a soluțiilor tehnologice smart, h4l creează un mediu rezidențial unic, care îmbină confortul și funcționalitatea cu respectul față de mediu. Potențialii locuitori ai cartierului vor avea privilegiul de vedea, în cadrul showroomului, cum pot trăi într-un mediu prietenos, sigur și conectat la natură, unde viața se întâmplă simplu și firesc.

h4l înseamnă şi o bibliotecă de informaţii despre apartamente şi case, citeşte pe larg pe h4l.ro despre:

1. Case de vânzare în București – cum să aleg o casă în capitală, în funcție de 10 criterii importante

2. Case de vânzare Corbeanca

3. Case de vânzare Ilfov – pentru cei care își doresc mai mult

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *