Pentru cei care își doresc mai mult

May 26, 2023
30
Views


h4l THE VILLAGE se află în zona liniștită și verde din Pipera, în apropierea malului Lacului Șaulei. Acest cartier este o adevărată oază în mijlocul agitației urbane. Pe o suprafață generoasă de teren de 270.000 mp, dezvoltatorul va construi 1136 de case individuale cu grădină și 148 de case tip TOWNHOUSE, cu vedere și acces direct spre lac. Aceste locuințe premium, distribuite pe două sau trei nivele, redefinesc standardele de locuire în România. h4l este cunoscut pentru angajamentul său față de calitate, transparență și inovație, iar h4l THE VILLAGE nu face excepție. Clădirile sunt moderne, cu spații generoase și bine optimizate, prevăzute cu tehnologii smart menite să crească starea de bine și confortul acasă. Abordarea transparentă, garanția all inclusive de 3 ani pentru toate casele cu grădină și TOWNHOUSE-urile, și servicii post-vânzare și de administrare a cartierului din partea dezvoltatorului sunt asigurări ale îndeplinirii promisiunii h4l. 

Unul dintre aspectele-cheie ale cartierului h4l THE VILLAGE este preocuparea pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi. Fiecare aspect al dezvoltării a fost atent planificat și implementat pentru a oferi o experiență unică de locuire, de nivel premium, din mai multe puncte de vedere. Grădinile private, promenada de pe malul lacului, pistele de biciclete, spațiile verzi comune, locurile de joacă, toate oferă oportunități excelente pentru recreere și activități cât mai diverse pentru membrii comunității. Acestea sunt doar câteva dintre facilitățile care adaugă valoare și calitate vieții în acest cartier.

Cartierul rezidențial h4l THE VILLAGE cumulează 85.000 mp de spațiu verde, reprezentând aproximativ 33% din suprafața totală a cartierului. Această comuniune armonioasă cu natura și preocuparea pentru eficiența energetică, sustenabilitate și închegarea unei comunități preocupate de aceste arii se regăsesc în fiecare aspect al dezvoltării.

h4l înseamnă şi o bibliotecă de informaţii despre apartamente şi case, citeşte pe larg pe h4l.ro despre:

1. Case de vânzare Otopeni – casa optimă

2. Apartamente Cartierul Francez – întotdeauna există o cale alternativă

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *