TOPX Romania – Ziar Digital de Anunturi Gratuite Mica Publicitate Online

May 31, 2023
22
Views


TOPX Romania este Ziarul Tau Digital de Anunturi Gratuite Online de Mica Publicitate, partenerul tau pe viata 100% ROMANESC. 

 – TOPX Romania a luat nastere pentru combaterea monopolului si a exportului de capital romanesc facuta de anumite firme straine ce actioneaza in domeniul anunturilor “gratuite” online si marketplace-uri, binecunoscute de tine. 

 – Am initiat proiectul MISCAREA NATIONALA de redresare si constientizare a economiei Romaniei. 

 – Fiecare dintre noi are datoria de a lua atitudine, pentru sine, pentru familie, pentru societate, pentru prezent si viitor, pentru bunastarea noastra generala, si pentru viitorul copiilor nostri, pentru Romania. 

– Avem nevoie de implicarea TA pentru a reusi in aceasta lupta cu aceste companii ce extrag si evapora sute de milioane de euro an de an din bugetul Romaniei.

– TOPX Romania iti ofera acces complet gratuit la publicare de anunturi mica publicitate, astfel sustinem si crestem economia nationala.

CE ITI OFERIM:

1 – Fiecare Cont Nou Primeste Automat 1000 de Anunturi Gratuite Online de Mica Publicitate care NU Expira Niciodata;

2 – Fiecare Anunt Primeste 30 de Poze Gratuite;

3 – Fiecare Anunt Primeste 1 Video Gratuit;

4 – Castigi 20 lei la Secunda* la fiecare distribuire a linkului tau de invitatie ori a codului de recomandare;

5 – Interfata Moderna, Rapida si Securizata;

6 – Multiple forme de contact intre vanzator si cumparator;

7PROFIL AFACERE pentru Companii, astfel ai Propriul Tau MAGAZIN ONLINE Complet Gratuit, unde poti urca Logo si Cover Companie, Informatii despre Companie, date de contact, locatie, linkuri catre social media, etc;

FA-TI CONT ACUM SI ADAUGA ANUNTURI GRATUITE ONLINE DE MICA PUBLICITATE CU IMOBILIARE, AUTO, MOTO, PIESE AUTO si ANVELOPE, CAMIOANE si UTILAJE, DEZMEMBRARI AUTO, LOCURI DE MUNCA si PRESTARI SERVICII, ELECTRONICE, IMBRACAMINTE, MATRIMONIALE, MOBILIER, ANTICHITATI si ARTA, BIJUTERII, PRODUSE ALIMENTARE, MAGAZIN ONLINE GRATUIT, AFACERE ONLINE, etc. 

>>> CLICK AICI <<< PENTRU CONT PE TOPX ROMANIA 

IMREUNA REUSIM! 

Romania Are Prioritate!

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

TOPX Romania SUSTINE ECONOMIA ROMANIEI.

TOPX Romania SUSTINE: Educatia Copiilor si Tinerilor cu Valori si Principii Reale si Sanatoase, Politia Romana, Armata Romaniei si Familia Crestina, formata din Barbat si Femeie.

*Credit (bani digitali) ce il poti folosi doar pe site-ul TOPX Romania pentru promovare anunturi. Din contul tau pe TOPX Romania, accesezi sectiunea FINANCIAR/PORTOFEL si PACHETE/Program de Afiliere, trimiti linkul tau de invitatie ori codul de recomandare prin WhatsApp si Telegram, prin retelele de socializare ca Facebook, Instagram, TikTok, YouTube si primesti automat 20 lei si tu si el, la fiecare cont nou creat pe TOPX Romania prin tine.

URA!

Echipa TOPX Romania. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *