un game-changer pentru starea generala de bine

May 31, 2023
30
Views


Totusi, acest sezon se poate dovedi a fi un moment stresant pentru organism, atat fizic, cat si mental. Iritabilitatea, epuizarea si lipsa de odihna sunt frecvente in aceste luni. In plus, un ritm de viata agitat si o lista lunga de task-uri ne impiedica adesea sa avem grija de noi cum ar trebui.

 

Din acest motiv, Nutrilite, lider mondial in vanzarea de vitamine si suplimente nutritive*, lanseaza acum o formula noua si imbunatatita a Nutrilite Daily, un supliment bogat in nutrienti care fac zilele mai bune si mai usoare, asigurand o stare generala optima a organismului. Suplimentul are acum in componenta peste 20 de vitamine si minerale esentiale, alaturi de mai multe extracte din plante.

 

Nutrilite Daily ofera organismului un sprijin nutritional esential si este perfect pentru a acoperi eventualele carente din dieta. De pilda, trei din patru consumatori considera ca Nutrilite Daily le sustine sistemul imunitar[1], in timp ce noua din zece consumatori apreciaza ca furnizeaza toti nutrientii esentiali intr-o singura tableta.

 

Comprimatele Nutrilite Daily sunt compacte si usor de consumat, fiind usor de integrat in rutina zilnica. De asemenea, un avantaj foarte mare este faptul ca acestea sunt adecvate pentru o dieta vegetariana si nu contin coloranti, indulcitori sau arome artificiale. Noua formula actioneaza in mod principal pe patru piloni cheie: sustine starea generala mentala si fizica, ofera un boost de energie, contribuie la cresterea imunitatii si la imbunatatirea vederii.

 

De peste 85 de ani, Nutrilite este singurul brand global de vitamine si suplimente alimentare care creste, recolteaza si proceseaza plantele in propriile ferme ecologice certificate. Ingredientele botanice din formula Nutrilite Daily – cirese acerola, fructe de soc, morcovi violet si craite – sunt cultivate in intregime in fermele Nutrilite sau in ferme partenere NutriCert, unde sunt practicate metode de agricultura sustenabila.

 

Nutrilite este responsabil pentru fiecare etapa a productiei, de la plantarea semintelor pana la productia de suplimente, oferind astfel un nivel inalt de transparenta si trasabilitate. Fapt pentru care, patru din cinci[2] consumatori confirma ca au incredere sa includa in rutina lor de suplimentare un produs extrem de transparent, cum este Nutrilite Daily.

 

Despre Amway

Amway este o companie care ofera solutii complexe pentru sanatate si starea de bine, prin intermediul si cu sprijinul antreprenorilor independenti. Viziunea Amway este sa ajute oamenii sa traiasca o viata mai buna si mai sanatoasa.  Sediul central este in Ada, Michigan, iar compania are o prezenta in peste 100 de piete din intreaga lume. Potrivit revistei Forbes, Amway este printre primele 50 de companii private, de familie, din Statele Unite. Cele mai bine vandute branduri Amway sunt Nutrilite, Artistry si XS  – toate comercializate exclusiv de antreprenori cunoscuti ca intreprinzatori privati Amway. Amway este compania de vanzare directa numarul 1 din lume, conform listei 2022 Direct Selling News Global 100. Pentru stiri despre companie, vizitati https://www.amwayglobal.com/newsroom/.

 

Despre Nutrilite

Nutrilite, exclusiv de la Amway, este brandul de vitamine si suplimente alimentare #1 din lume*. Nutrilite este singura marca globala de vitamine si suplimente alimentare care creste, recolteaza si proceseaza plante in propriile ferme ecologice certificate*, situate in Statele Unite, Mexic si Brazilia. Toate fermele detinute de Nutrilite sunt certificate organic conform legislatiei SUA.

*Sursa: Euromonitor International Ltd

[1] Ipsos SA, 91 de respondenti cu varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani din Italia care sunt preocupati de imunitate, vedere, oboseala si lipsa de energie in ultimele 12 luni si nu au folosit multi-vitamine, vitamine individuale in ultimele 2 luni, chestionati dupa 45 de zile de utilizare a produsului , 2023.

[2] Ipsos SA, 91 de respondenti cu varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani din Italia care sunt preocupati de imunitate, vedere, oboseala si lipsa de energie in ultimele 12 luni si nu au folosit multi-vitamine, vitamine individuale in ultimele 2 luni, chestionati dupa 45 de zile de utilizare a produsului , 2023.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *