A.R.C. Summer School 2023. 1 iulie – 29 iulie

June 12, 2023
30
Views


Am pregătit pentru copiii din București o vară în care nu ai timp să te plictisești!
La pas prin București
Călătorii imaginare în lumea cărților
Mișcare și stare de bine
Excursii exploratorii
Aventuri urbane
Ateliere în aer liber

Atelierele gândite de profesorii Școlii Metropolitane A.R.C. pentru a fi desfășurate în parcuri, grădini și alte zone verzi din București se vor transforma în evenimente sportive, culturale dedicate copiilor din “A.R.C. Summer School”. Profesorii noștri și invitați speciali le vor oferi oportunitatea de a-și dezvolta potențialul într-un mod amuzant, prin contactul cu spațiul cultural și natural al orașului și al zonelor de agrement din apropiere.

« La pas prin București » vom descoperi locuri care trimit la istoria culturală a orașului, de la arhitectura caselor la prilejuri de a face o incursiune în biografia și creațiile unor personalități care au trecut pe acolo sau sunt reprezentate prin monumentele vizitate.

De asemenea, vom avea parte de aventuri urbane, de adrenalină în spații care oferă escaladă sau carting.

Campusul Școlii Metropolitane A.R.C. cu foișoarele din lemn, pline de flori, terenul de sport, reprezintă și ele spații pentru concursuri sportive, gimnastică, tenis de masă, badminton, ateliere de artă, robotică, șah, muzică, clubul de povești – lectură în limba română și limba engleză, jocuri cu apă etc.

În fiecare miercuri vom organiza excursii tematice de explorare a unor  zone verzi din apropierea Bucureștiului, vom învăța despre pădure, flori, păsări, ne vom face noi prieteni și …ne vom distra! 

Detalii pentru înscriere la dc@scoala-arc.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *