Lansarea unui nou concept: Vacanțe CU seniori

June 15, 2023
33
Views


Carmen Pavel, fondator J’Info Tours: De peste 20 de ani, oferim turiștilor vacanțe pentru seniori, care includ condiții de excepție, cât și prețuri deosebit de avantajoase, iar de astăzi chiar îi răsfățăm pe cei care ne sunt atât de dragi, oferindu-le călătorii sub un concept nou, Vacanțe CU seniori!

“Este cerere pe piață pentru vacanțele de familie extinsă, astfel că bunicii sau părinții seniori se pot bucura de timp de calitate petrecut cu nepoții sau copiii. De aceea, prin acest program oferim posibilitatea seniorilor, dar și întregului grup cu care ei călătoresc să beneficieze de produse turistice la prețuri speciale, chiar și cu discounturi de până la 50%.”, a mai declarat Carmen Pavel. 

Programul are două componente, online și on-site. Astfel, cei care vor să călătorească cu seniorii vor putea cumpăra de pe site-ul agenției, www.jinfotours.ro, pachete de vacanță cărora li se vor aplica reduceri sau vor putea achiziționa direct din agențiile J’Info Tours din București, Constanța și Brașov, circuite, sejururi, city break-uri, servicii de cazare sau bilete de avion la prețuri promoționale.

“La rezervările early-booking pentru finalul lui 2023 și întregul an 2024, oferim și posibilitatea plăților în rate combinate cu discounturi, în cadrul acestui program dedicat familiei.  Destinațiile în care pot merge și seniorii sunt nenumărate și cuprind nu numai zone din Europa, ca Spania, Italia, Malta sau Țările Nordice, dar și tărâmuri africane, nord și sud-americane, unde copiii, părinții și bunicii pot avea parte de experiențe care să le aducă mii de amintiri”, a adăugat Carmen Pavel.

„Deși guvernanți propuseseră în 2020 acordarea unor tichete de vacanțe pentru pensionari, această idee n-a mai fost pusă în practică. Este de dorit ca această inițiativă să se concretizeze, pentru ca persoanele vârstnice să beneficieze, pe lângă biletele de tratament balnear și de alte vouchere prin care să aibă parte de vacanțe binemeritate, după o viață întreagă de muncă la birou și acasă. Până atunci, încercăm noi prin programele de turism ale agenției să oferim pachete prin care seniorii să aibă acces la călătorii”, a mai spus Carmen Pavel, fondator J’Info Tours.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *