Promovează reducerile de vară și lichidările de stoc prin Campanii SMS

June 22, 2023
27
Views


Atunci când menționezi “reducere”, “promoție”, “lichidare de stoc”, captezi deja atenția unui număr mare de consumatori, fără a mai fi necesar să aduci argumente suplimentare. 

Astfel de strategii de marketing se potrivesc perfect campaniilor publicitare prin SMS. Comunicarea prin SMS nu este respinsă de nimeni atunci când mesajul și conținutul sunt relevante! SMS-urile au o rată de deschidere de 99% și doar 1% spam. În contrast, e-mailul are o rată de deschidere de 20% și 49,7% spam.

Dar ce faci dacă nu ai o bază de date generoasă cu numere de telefon? Apelezi la serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM de la sendSMS.ro

În parteneriat cu operatorii de telefonie mobilă, sendSMS.ro te ajută să concepi și să expediezi mesaje SMS în masă către baza de date de clienți Vodafone și Orange Romania, segmentată după criteriile specificate de tine (vârstă, gen, localitate și altele).

Serviciul Mobile Advertising pe Bazele Operatorilor Gsm – cel mai rapid și eficient mod de a crește vânzările și de a fideliza clienții. 

Serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM oferit de sendSMS îți oferă acces la milioane de potențiali clienți.

Nu ai nevoie de programator, webdesigner și nici chiar de copywriter. Un mesaj scurt despre promoție și un Short URL adresa magazinul fizic sau a magazinului online sunt suficiente. 

Dacă îți dorești campanii mai persuasive, află că poți trimite notificări RCS cu conținut media îmbogățit utilizatorilor Android (fotografii, videoclipuri, audio și carusele), oferind o experiență interactivă, cu un engagement de 20 de ori mai ridicat față de SMS-urile clasice.

Pentru brandurile din Retail și E-commerce care n-au o bază de date cu numere de telefon, “Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM” este instrumentul suprem în materie de publicitate! 

 Solicită o ofertă personalizată:

072sendSMS

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *