Sisteme interactive eligibile PNRAS/PNRR

June 22, 2023
26
Views


Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), finanțat de Planul Național pentru Redresare și Reziliență al României (PNRR), reprezintă răspunsul Ministerului Educației raportat asupra problematicii abandonului școlar. PNRAS este programul prin care școlile din România benefiziază de susținere în ceea ce privește prevenirea fenomenului de abandon școlar și combaterea acestuia.

IQboard sprijină inițiativa Ministerului Educației și oferă atât soluții interactive complete cât și soluții de software ce pot fi acceste prin PNRAS (Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar). Gama diversificată de soluții din portofoliul IQboard consolidează informațiile elevilor și stundeților, dezvoltă o comunicare bidirecțională, o gândire critică și analitică, stimulează memoria și îi impulsionează pe aceștia să își depășească limitele.

Educația tinerilor stă în mâinile dvs.! GBC®&IQboard vă pune la dispoziție o gamă variată de soluții interactive complete, accesibile prin PNRAS: table interactive, display-uri, soluții de realitate virtuală și laboratoare de limbi străine.

Ne puteți contacta pe e-mail info@gbc.ro sau la nr. de tel: 021 6672 641/ 0372 722 222 pentru a discuta și a alege soluțiile interactive educaționale potrivite pentru dvs.!

 De asemenea, puteți programa o întâlnire la showroom-ul nostru din București pentru a vă prezenta soluțiile interactive în amănunt.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *